МТИТС съвсем изкука

Re: МТИТС съвсем изкука

Не виждам за каква икономическа изгода говорите, .bg домейни са около 10000, .бг ще са в пъти по-малко ...
Изявени форумни плъхове пак подклаждат безсмислени спорове ...

А можеха да бъдат поне 100000. Поне. И колко пари си загубил ти лично от това от неоказване на услуги в бранша, изчислено по косвени методи - това е същността на спора. Ако смяташ че това не те касае (кинтите)- прекратявам.

Не виждам за каква икономическа изгода говорите, .bg домейни са около 10000, .бг ще са в пъти по-малко ...
Изявени форумни плъхове пак подклаждат безсмислени спорове ...

Това може да каже само Даниел - на една от презентациите преди около година говореха за към 50000 .bg

Това може да каже само Даниел - на една от презентациите преди около година говореха за към 50000 .bg

а дето по отчет за приходи и разходи се оказаха под 10000. Което и говори за методите и етиката н визираната личност.

а дето по отчет за приходи и разходи се оказаха под 10000. Което и говори за методите и етиката н визираната личност.

Грешна е тази сметка. По-скоро показва 10000 нови за една година.
Голяма част от старите са регистрирани за повече от една година.

Малко съмнително. И това може да се установи, ако се поразровят и данните от предходните години.

хаха. Аз имам вяра само на статистически данни с произход различен от Български.

Каква голяма част - 50 - 100 домейна собствност на web групите 😀

http://georgi.unixsol.org/bg/all/index_2007-03-03.html - това преди около 3 години

Да, само той може да каже, но съм почти сигурен, че не са повече от 15к ...

силно ме съмняват тези цифри. вероятно са включени и бройката на поддомейните.

Отчета за приходите и разходите включва прихода за годината, самата дата на плащане няма никакво значение тук. Тоест ако имат 700,000 лева приход за една година и няма нито един регистратор освен служебния през 2008, при цената на която продават, можете сами да си направите сметката, колко домейна са били активни през към 31 декември 2008.
Както казах, другия вариант е да укриват приходи.

Отчета за приходите и разходите включва прихода за годината, самата дата на плащане няма никакво значение тук. Тоест ако имат 700,000 лева приход за една година и няма нито един регистратор освен служебния през 2008, при цената на която продават, можете сами да си направите сметката, колко домейна са били активни през към 31 декември 2008.
Както казах, другия вариант е да укриват приходи.

ами зависи как е осчетоводявано. доста данъчни и счетоводители още са на вие с домейните. виждал съм осчетоводявания като стока, материали, вземания от клиенти, финансови активи и какви ли не още измишльотини. ковто ме подсеща че може да пуснеш една тема в съответното място.

ами зависи как е осчетоводявано. доста данъчни и счетоводители още са на вие с домейните. виждал съм осчетоводявания като стока, материали, вземания от клиенти, финансови активи и какви ли не още измишльотини. ковто ме подсеща че може да пуснеш една тема в съответното място.

То няма място за цяла тема, един домейн (най-скъпия в европа .bg) струва максимум 70 лева. Което е под всякакви граници за признаване на актив. Респективно е разход и нищо друго.

Що се отнася до осчетоводяванията, според мен (на ниво преглед на отчета) на регистър.бг са им коректни, така например те си отсрочват приходите по предплатени услуги.

Наличието на тази анкета е уместен повод за размисъл, кой и за какво им дърпа конците.

Моето предложение беше следното "дагодухатеискамепоевтиниbgдомейниналатиница". Надявам се да уважат искането ми 🙂

То няма място за цяла тема, един домейн (най-скъпия в европа .bg) струва максимум 70 лева. Което е под всякакви граници за признаване на актив. Респективно е разход и нищо друго.

Що се отнася до осчетоводяванията, според мен (на ниво преглед на отчета) на регистър.бг са им коректни, така например те си отсрочват приходите по предплатени услуги.

нямам излишно време за губене - вярвам ти.

Нов ден, нова анкета. Този път, какъв да е регистъра.

Сериозен "прогрес", като се има в предвид, че предишните правителства/министерства питаха само "нашите хора".
За съжаление, въпросите са доста наивни 🙁

Нов ден, нова анкета. Този път, какъв да е регистъра.

Сериозен "прогрес", като се има в предвид, че предишните правителства/министерства питаха само "нашите хора".
За съжаление, въпросите са доста наивни 🙁
Аз не мога да разбера защо не стартираха с анкетата дали въобще да има такава простотия.

Back
Горе