SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко помощ за Dynamic Meta Tags

rnd

New member
Използвам едно малко PHP скриптче, но е lite версия и не генерира автоматично KEYWORDS и DESCRIPTION на всяка страница. Дали има някой универсален mod, който автоматично да грабва малко текст от дадената страница за DESCRIPTION и малко за KEYWORDS? Нещо като този mod за PHPBB3 - http://www.phpbb-seo.com/boards/phpbb3-seo-toolkit/seo-dynamic-meta-tags-vt1308.html?
 
Re: Малко помощ за Dynamic Meta Tags

за пхпББ ли питаш или изобщо?

Не, просто PHPBB го дадох за пример. А относно писането сам - не мисля, че ще мога да напиша на няколко хиляди страници :)
 
Re: Малко помощ за Dynamic Meta Tags

Ами извличай си ги от базата. Въпреки, че някои опитмизатори твърдят, че има проблем с еднакви title, meta keywords и description, аз ги правя еднакви и не съм имал проблем. На рецептите в описанието добавям "Рецепта и приготвяне на {title}".
 
Re: Малко помощ за Dynamic Meta Tags

Мерси за решението за DESCRIPTION. Наистина така ще стане, при мен ще е "STATIC TEXT - {title}". Така,че ще има повтаряне на "STATIC TEXT" всеки път, но не мисля, че ще е проблем. А нещо, което извлича KEYWORDS от съответната страница и ги метва в KEYWORDS meta тага? Или нема такова животно? :)
 
Re: Малко помощ за Dynamic Meta Tags

..... KEYWORDS meta тага? Или нема такова животно? :)

бе има .. ама само дето го има вече .. беше едно време когато имаше значение да присъства сега и с него и без него все тая
 

Горе