Мисия невъзможна, или?

azsym

New member
току що ми дойде идеята, колкото и невъзможно да звучи да кача сайт в топ 10 на г.ук. и то за injury claims.
знам, че е доста невероятно. особено за новак като мен и затова имам няколко въпроса:
кой домейн е най-добре:
injuryclaimsline.eu
injuryclaimsltd.co.uk
injuryclaimsuk.eu
тъй като от ук за injury claims има 110 к търсения.

Проекта е по скоро за майтап. Потенциал има доста голям. Идеята е да намерим хора дето имат злополука, за всеки от тях се плаща. Но едва ли ще се развие бързо, ако изобщо. Ако някой има желание за алтруистична помощ, нека каже 🙂
Дайте съвети моля.

Re: Мисия невъзможна, или?

да, заглавието е: СЕО Мисия невъзможна, или? 🙂
бикс, кажи какво мислиш.
100 к са търсенията в УК за думата на месец.
Трафика само от УК. Но има ли голямо значение дали .еу или .ко.ук.
Нишата е високо конкурентна и дори само от адсенс може да има полза за термини свързани с адвокати и съдене на всеки за всеки сакатлък. 😀

Вземи проанализирай сайтовете от ТОП10 - брой страници в индекса и беклинкове. За беклинковете ползвай примерно Yazzle, който парси yahoo site explorer - не че ще ти даде 100% пълна информация, но при всички случаи е един груб ориентир. Ако се появят повечко PR6-ици и 7-ици, нещата клонят към 4-цифрен бюджет ($ / евро) на месец. Оттам нататък ти си преценяваш ...

Оказва се, че google.co.uk си е направо различно измерение спрямо google.com - единият от сайтовете, с които се занимавам е в TOP10 за "property in bulgaria" в .com, в .co.uk е никъде ... И не, не е толкова заради домейна.

И аз ти препоръчвам .co.uk - в Англия просто конкуренцията е друго измерение.

Back
Горе