SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнение за дизайн

dimitroff

New member
Ами както се очертава май ще взема проекта на един познат - уеб дизайн на сайт за запознанства. И почнах ей така да си драскам, докато получих цул дизайн. И понеже утре е свят празник (Честит имен ден мамо !), темата на сайта е небе/рая.

Не е много професионално, но все пак :p
И не се ограничавайте в критиката, все пак трябва да се вземат забележки от някъде.
 
Re: Мнение за дизайн

Харесва ми. Може би има нужда един от цветовете да е ярък, защото сега всички са някак си бебешки нежни и няма акцент (може би жълто-оранжевото играе ролята на акцент, но не ми е достатъчно ярко).
 
Re: Мнение за дизайн

И аз се присъединявам към предния пост цветовете са леко бебешки, а това най-горе небе ли е какво е не си личи. Иначе с малко по силни цветове ще стане добре
Поздрави и успех
 
Re: Мнение за дизайн

На мен също ми допада доста. Личи си, че си се потрудил :)
 
Re: Мнение за дизайн

Държиш да има оранжево като гледам. Препоръчвам ти да има и жълто, за да бъде по ярък дизайна. Както казаха повечето потребители по-горе в момента е доста бебешки, но все пак си се потрудил, което е доста добре. Харесва ми до една степен, как си подредил нещата. Цветовата гама само трябва да си оправиш.

Надявам се да не съм обидил никой с поста ми.
 
Re: Мнение за дизайн

Като цяло структурата е проста и това е плюс. Логото можеш спокойно да го увеличиш малко да стане по ширина колкото е колоната. За цветовете - колегите са прави... Малко бозавее всичко в момента. Ако смениш иконките да не са клипартовски а една идея по-пипнати, мисля че нещата ще се променят доста. Облаците като цяло не подпомагат визията на сайта. Ясно е, че ще се убива скуката и е предназначен за свободното време, но все пак... за момента бакграунда е малко самоцелен. Би било добре да вкараш леко хумористична нотка, ако имаш възможност. Логото с дяволитите рогца предразполага за такъв ход. :))
Хайде успех!
 
Re: Мнение за дизайн

Харесва ми :)

Само облачетата са доста цветни.. Сложи по-малко на брои цветове и ще стане супер
 

Горе