SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнение за нов сайт

Re: Мнение за нов сайт

Готино е. Да беше на български... че нещо на някои мнения им е чупен инглиша. Рефреша за други думи при съставяне е малко трудно видим.

"Be an ispiration for someone!" за титул.

Мисля и че трябва да има пауза тоя сайт!

Като цяло доста приятна реализация. Успех!

p.s. Добре е за глаголите които се предлагат при въвеждане да има възможност за избор на лице/време(поне няколко) например: believe/believes/believed и will/were/was/would
 
Последно редактирано:
Re: Мнение за нов сайт

Български има бре, и Ирански (един пич му я показах и я преведе, незнам какво е мазал - нямам си на идея). Езика се "детектва" от настройките на браузера, а ако искаш смяна долу в ляво има смяна на езика :)

Колкото до сменянето, то ако има опция да се сменят и думите дето са фиксирани направо да му кажем "twitter" и да не го мъчим... трябва да има нещо над което да се озориш. Обаче знам, че накои езици са по-куци, ама кво да права.
 
Re: Мнение за нов сайт

Много яко, така да знаеш :)
Навигацията ако може да промените. Избора на език поне да извадите на по-видно място, да е отделно от другите линкове, че долу хем знаех от вас че го има и пак трудно го открих
 
Re: Мнение за нов сайт

аха верно. е щом аз не го открих вероятно много потребители също няма да го открият.

Може ли да смените "незнам" с "не знам" защото е ужасно дразнеща грешка.
 
Re: Мнение за нов сайт

Мерси за позитивните мнения. :)
Колкото до смяната на езика ... ми както казах така ви е по браузерите. Смяната не искам да изпъква. Тя е единствено, ако случайно браузера не е настроен.

Някой със специфични познания по езици? Да преведем интерфейса на някой друг език? Японски примерно :D
 
Re: Мнение за нов сайт

Мани, мани. Одеве минах на ирански да видя как е после не мога да намеря как пак да мина на познат език, че линка за смяната e на друго място. Ама има и позитивно нещо в цялата работа, веднъж след като си го разгадал после трудно се забравя че е там и работи по този начин :D
 
Последно редактирано:
Re: Мнение за нов сайт

Ми незнам как ги сортира тези линкове, и аз бях леко объркан когато "смених" на Ирански :D. Ето конкуренцията не спи - http://www.whatgoogleknows.com/ - случайно попаднах от Stumble!
 
Re: Мнение за нов сайт

Мислиш ли че трафика ще е главно от търсещи машини?
Според мен по-добре наблегни на линкване. Подбери добри сентенции и ги линкни с пълния им текст към сайта.
Един потребител веднъж влязъл и написал нещо влиза поне няколко пъти да го гледа как е оценявано, а когато вземат и да си пращат един на друг линковете в скайп/кю ще се развие.
 
Re: Мнение за нов сайт

Добра идея
 

Горе