Мнения за блог

Joro711

New member
Скоро сложих в блога си http://www.joro711.com добавка за анкети и логично добавих анкета с въпрос дали се харесва на посетителите. Първоначално преобладаваха положителните отговори, но се появиха и отрицателни. Бих искал да прочета какво мислите като цяло за блога ми и евентуално да ми дадете някакви препоръки за подобряването му. Благодаря Ви предварително.

Re: Мнения за блог

Не се притеснявай от това, че са се появили и отрицателни гласове. И аз сложих такава анкета в един мой сайт - от 117 гласували, 98 го харесват, 13 мислят, че може да бъде и по - добре, 6 не го харесват. Винаги се намира някой на който нещо няма да му хареса. Аз давам положителен глас!

Благодаря за което. Аз не се притеснявам. Просто реших да попитам за Вашите мнения. Нормално е да има хора, които няма да харесат блога и това е напълно нормално. Но пък ще се радвам да получа някакви съвети и напътствия за развитието му. Имам едно питане. Значи в настройките на Wordpress съм задал показване на 7 публикации на всяка страница. Ако ги намаля на 5 например, ще се подобри ли съществено времето за зареждане на блога или това няма да окаже някакво голямо влияние?

Последно редактирано:

По мои наблюдения външните JS бавят най-много, поне според Гугъл. Голяма грешка с тоя флаш а тагове - ефектен, но неефективен. Гугъл по незнайни причини много обича таговете на ВП, а ти си ги "скрил" с флаша.

Последно редактирано:

Back
Горе