SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнения и препоръки (градивна критика само) за сайта SVEJO.NET

Re: Мнения и препоръки (градивна критика само) за сайта SVEJO.NET

ха мерци :) знам ли що няма банер ... ;)
 
svejo.net

svejo.net

Обществената мрежа svejo.net наскоро се появи с нов дизайн ... има ли bug-ове по дизайна под различните браузери и тн... какво ви харесва и какво не?
Благодарности!

yavori, сайта ви наистина е много добър. Виждам много неща които обикновения потребител не вижда и знам че доста сте поработили още повече че следя "историята на сайта".

Това за което пиша обаче тук е друго: Ползваемостта на сайта и вашата коректност.
На няколко пъти през годините пробвам да ползвам svejo.net.
Всеки път се разочаровам заради само едно нещо - субективизма на администраторите!

Както и да е, прескачам от какво се разочаровах преди година, прескачам и от какво се разочаровах при втория опит преди половин година и идваме на сегашното дередже.

Преди месец наслагах вашия бутон на няколко сайта, единия с 4000-5000 уникални дневно. Субмитнах 20-30 линка. Всичко беше ок докато днес не забелязах че някакъв спамер е публикувал 2 новини от сайта ни в свежо с някакви тъпи заглавия на маймуница, напълно неадекватни. Ползвах "съобщи за проблем" и (евала за бързата реакция) администратор на свежо ги изтри.

Какво беше учудването ми когато забелязах че освен спама изчезнаха и други, коректно постнати линкове. Влязох в статистиките ни и видях всичко - как, кога и кое. Администратора на свежо бе проверил щателно всички линкове сочещи към 3dwebdesign.org и бе изтрил някои незнайно защо.

Цитирам един от моите служители днес: "... днес с новата подробна статистика видях как администратор на svejo.net без видима причина изтри статии от сайта ни, ето малко данни за него."



Да, с някои статистики притежаващи "Spy" функция виждаш почти в реално време какво и как. И хич не е приятно като видиш нещо такова.

Цялата идея на тоя дълъг пост е: ако има нежелани сайтове в свежо, напишете кои са. Ако има нежелани теми, напишете кои са. Толкова ли е трудно да забиете 20 реда текст на сайта ви със заглавие: Правила.

Защото иначе цялата работа започва да прилича на подигравка. Вие потребителите субмитвайте всякакви линкове, а пък ние на симпатия ще ги пресеем. Ами ако си бях играл 1 седмица да пратя 2000 линка към свежо?

Искрено се надявам цялата случка да е била резултат на недообучен администратор, а не целенасочено, но и нарочно да е ви приканвам поне да изясните нещата - кой може да ползва сайта ви, на каква тематика и какво се трие от админите в свежо (или от кои сайтове). И все си мисля че от това ще спечелите и вие - ще си имате по-малко ядове и нежелани линкове в сайта.
 
Последно редактирано:

Горе