bgkulinar Меринджей 15 Февруари 2008 #1 Може ли някой да резне картинката по контура на логото т.е. да се запълни с цвят FFF2E1 Последно редактирано: 18 Юли 2011
BATTERY New member 15 Февруари 2008 #2 Re: Много малко помощ от дизайнер не знам дали точно това имаше предвид или искаш само самотото лого без синия фон да е.. ама ей го на (на прозрачен фон е дано да ти върши работа) Прикачени файлове bgkulinar.gif 11.6 KB · Преглеждания: 0
Re: Много малко помощ от дизайнер не знам дали точно това имаше предвид или искаш само самотото лого без синия фон да е.. ама ей го на (на прозрачен фон е дано да ти върши работа)
MacTeP Senior Member 15 Февруари 2008 #3 Re: Много малко помощ от дизайнер Аз нещо не разбрах какво имаш в предвид
bgkulinar Меринджей 15 Февруари 2008 #4 Re: Много малко помощ от дизайнер Важното е, че BATTERY ме е разбрал и го е направил дори по-добре, от това което исках, за което много голямо благодаря.
Re: Много малко помощ от дизайнер Важното е, че BATTERY ме е разбрал и го е направил дори по-добре, от това което исках, за което много голямо благодаря.