web.seo
web design seo
Re: Много подаръци за над 500 лева
Много мерси traki. Аз съм скромен и просто искам да му осигуря един номален живот, парите развалят хората, а аз искам да си остана пич (доколкото е възможно)
Жената си е направила акаунт и имам над 1000 поста вече там. Само по някое време сменям подписа с новите линкове и веднага изплувам в топ 5 за тия ключови думи
😀 😀 😀
Да ви е жив и здрав Еди, много да ви радва и много да го слушате. Пожелавам ти да имаш повече време за сън (поне докато свикнеш да не спиш) и до бала да си му осигурил поне няколко милиона зестра 🙂
Много мерси traki. Аз съм скромен и просто искам да му осигуря един номален живот, парите развалят хората, а аз искам да си остана пич (доколкото е възможно)
Готов си друг път, сега ще почне едно лудо търсене на линкове с anchor "памперс", "мляко" , "беберони" и т.н. Направо си направи един акаунт в БГ-МАМА и ще те светнат как да си оптимизраш "бащинството"....
Жената си е направила акаунт и имам над 1000 поста вече там. Само по някое време сменям подписа с новите линкове и веднага изплувам в топ 5 за тия ключови думи
😀 😀 😀
Последно редактирано: