Много подаръци за над 500 лева

Re: Много подаръци за над 500 лева

Да ви е жив и здрав Еди, много да ви радва и много да го слушате. Пожелавам ти да имаш повече време за сън (поне докато свикнеш да не спиш) и до бала да си му осигурил поне няколко милиона зестра 🙂

Много мерси traki. Аз съм скромен и просто искам да му осигуря един номален живот, парите развалят хората, а аз искам да си остана пич (доколкото е възможно)

Готов си друг път, сега ще почне едно лудо търсене на линкове с anchor "памперс", "мляко" , "беберони" и т.н. Направо си направи един акаунт в БГ-МАМА и ще те светнат как да си оптимизраш "бащинството"....

Жената си е направила акаунт и имам над 1000 поста вече там. Само по някое време сменям подписа с новите линкове и веднага изплувам в топ 5 за тия ключови думи
😀 😀 😀

Последно редактирано:

Честито и от мен!

"Животът ви дари с дете
красиво, нежно и добро!
С пожелания да расте
щастливо, здраво и все добро."

Syncro и mockata2: Благодаря, Да ви се връща тъпкано!

nullsoft, съжалявам, но правилата бяха описани. Ако ги наруша за който и да е всички други ще се почувстват кофти и ще ме оплюят и то с право.

Поне 50% от спечелилите още не са ми пратили по 1 домейн за лиценза си.

Агрегаторите работят само на 1 домейн, затова ми е необходимо да ми изпратите на кой домейн ще работи спечелената от всеки бройка.

Домейни досега за агрегатора за wordpres не са изпратили:
wseobg
niksan
wbg
marto
kirilbug

Пратил съм го вече на:
mik
ivo
djeims
w1ck3dgam3
zadeo

Домейни досега за джумла агрегатора не са изпратили:
angel
georgi
bullbloger
georgi shopov

Пратил съм го вече на:
Ivo apostolov

Да ти е Живо и Здраво детето и много да те радва, но първите 2 години и доста нерви ще ти скъса 🙂

Честито и от мен. Да е жив и здрав, както и баща му.

Последно редактирано:

LastSentinel и nobreak, благодаря 🙂

Момчета, искам да ви кажа че си хванах белята 🙁

Спечелихте нещо, ок, но ми трябват някои данни, а 40% от вас още не са ми ги изпратили. Всички спечелили бяха над 20 души, мисля че 8 души още не са си получили подаръците.

Лошото е че сега трябва да ви търся един по един и да ви пиша лични съобщения. Остави другото на някои вече им написах лични съобщения в моя форум и няма отговор, сега ще трябва да ви пиша съобщения и тук.

Всички, които още не са ги получили: Моля ви да прочетете това:
Агрегаторите работят само на 1 домейн, затова ми е необходимо да ми изпратите на кой домейн ще работи спечелената от всеки бройка. Добре е да не го пишете публично в темата, а на ЛС.

Моля, изпратете ми по 1 домейн за лицензите.

Може да ги пратите:
- на емайла ми
- като ЛС тук
- като ЛС в другия форум

Back
Горе