SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Моля за малко помощ за SEO на моя сайт

Optik

New member
Здравейте, моят сайт е: http://protechnique.net . Посветил съм го на електроника, защото искам да популяризирам електрониката сред младежта(аз съм студент по електроника в ТУ-София). До момента съм разменил линкове с мой приятели, качил съм сайта по директории и социални мрежи. Бихте ли ми казали какво друго мога да направя, за да постигна по-добра оптимизация в Google?
 
Re: Моля за малко помощ за SEO на моя сайт

Това е блог, а не си писал в него нищо от юни миналата година. В блоговете се очаква сравнително често да има свежо съдържание, минимум веднъж на два месеца. Всяка статия от ново съдържание я събмитвай във всички български dofollow букмаркинг сайтове, и в чуждестранни такива когато е възможно. Намери всички български дирктории и събмитни там. За старт това е ок.

Чети наоколо за линк билдинг техники.
 
Re: Моля за малко помощ за SEO на моя сайт

Да, знам, че малко съм занемарил блога, но бях претрупан с работа и други ангажименти около ТУ. Сега съм се амбицирал изключително много да подновя своята дейност около блога си. А какво представляват тези букмаркинг сайтове ?
 
Re: Моля за малко помощ за SEO на моя сайт

Освен линкването в дофолоу блоговете, каталозите и директориите, можеш да намериш някои малки, но понякога полезни съвети за качествена СЕО оптимизация в моя блог - http://plamennaidenov.blogspot.com Надявам се да съм ти полезен със съветите си. Поздрави.
 
  • Like
Реакции: nbsp
Re: Моля за малко помощ за SEO на моя сайт

А какво представляват тези букмаркинг сайтове ?

Понякога се наричат "социални мрежи" от оптимизаторите. Разрови се тук http://www.webmasterbg.org/forumdisplay.php?f=27

Ако си падаш писател, можеш да пускаш и статии в директории за статии с връзки към твоя сайт (като www.carevica.com).
 
Re: Моля за малко помощ за SEO на моя сайт

Мерси много за инфото, ще разгледам подробно всичко ;)
 

Горе