НОВО! АртикълсБГ - За Първи Път В България!

НОВО! АртикълсБГ - За Първи Път В България!

• Общо гласове
    3

ArticlesBG

New member
Писнало ли ти е от липсата на качествени и достъпни СЕО услуги за българския пазар? Искаш ли ефективно, бързо и лесно решение за оптимизацията на твоя сайт? Искаш ли най-накрая да увеличиш трафика си?

Ако отговора на тези въпроси е "НЕ", спри да четеш още сега!

Потребителите на webmasterbg.org имат възможността да се възползват от първата по рода си услуга в България - АртикълсБГ!

АртикълсБГ ти дава възможност да популяризираш сайта си по най-ефективния начин - чрез тематични статии публикувани на различни сайтове! И най-хубавото е, че ние ще свършим всичко вместо теб!

Единственото, което трябва да направиш е да ми изпратиш ЛС със следната информация (или email на articlesbgnet[@]gmail.com:

- До 2 линка на твой сайт/ове, които да поставим в статиите
- До 3 anchor текста за всеки url
- По колко статии искаш да се публикуват на ден (5, 10, 25, 50 или всички наведнъж)

Това е! Отивай да се забавляваш, ние ще се погрижим за останалото!

Какво ще получиш след като поръчаш?

- 100 статии публикувани на 100 различни сайта
- 2 линка от всяка статия
- Пълен отчет за свършената работа (списък със всички URLs на статиите)

Цената? До 20.03.2011 потребителите на webmasterbg.org ще могат да се възползват от промоционална цена на услугата - 15$! Точно така! Получаш 200 линка от статии в твоята ниша за по-малко от 0.08$ на линк!

Услугата е само за сайтове на български!

Начини на плащане: PayPal, Epay.bg (Плащането се извършва предварително)

Последно редактирано:
Re: НОВО! АртикълсБГ - За Първи Път В България!

Бихте ли пратили на ЛС сайтовете, за да преценя тяхното качество.
Също нищо не казвате за спин. Едва ли ще напишете 100 различни статии за 15$ 🙂. Пояснения по този въпрос, не биха навредили.

Edit.

Последно редактирано:

Бихте ли пратили на ЛС сайтовете, за да преценя тяхното качество.
Също нищо не казвате за спин. Едва ли ще напишете 100 различни статии за 15$ 🙂. Пояснения по този въпрос, не биха навредили.

За това е темата, за да можем да отговорим на всичките въпроси, които ви интересуват.

Бих дал примерен сайт, но не и целият списък - http://worldismine.info
Сайтовете са на около месец. Нямат ПР, което се подразбира от цената според мен. Всеки е със собствен домейн (.com, .net, .org, .info) и са разположени на 35 различни IP адреса.

Правилно сте се досетили за статиите, спиннати са на доста добро ниво.

Ако имате други въпроси с радост ще отговоря и на тях. Не се срамувайте, питайте 🙂

Поздрави,
ArticlesBG

За това е темата, за да можем да отговорим на всичките въпроси, които ви интересуват.

Сайтовете са на около месец. Нямат ПР, което се подразбира от цената според мен. Всеки е със собствен домейн (.com, .net, .org, .info) и са разположени на 35 различни IP адреса.

Правилно сте се досетили за статиите, спиннати са на доста добро ниво.

Ако имате други въпроси с радост ще отговоря и на тях. Не се срамувайте, питайте 🙂

Поздрави,
ArticlesBG

т.е. една изходна статия спинната 100 пъти? Така ли?
Текста на статията е ваш, авторски?
Идва по 1 или 2 линка към 1 или 2 мой сайта, но от 35 различни ИП-та?
Пропускам ли нещо?
П.С. редактирай си поста. Няма начин да ти платя предварително (а и другите тук предполагам). Просто си нов и не пробван още.

Последно редактирано:

т.е. една изходна статия спинната 100 пъти? Така ли?
Текста на статията е ваш, авторски?
Да.

Идва по 1 или 2 линка към 1 или 2 мой сайта, но от 35 различни ИП-та?
Точно така. Линковете са от 100 домейна, разпределени на 35 различни IP адреса.

П.С. редактирай си поста. Няма начин да ти платя предварително (а и другите тук предполагам). Просто си нов и не пробван още.

Съгласен съм! Ще пусна 3 безплатни ревю копита! Само да преценя какви да са изискванията към потребителите.

Поздрави,
ArticlesBG

За какъв период ще са активни статиите и каква е гаранцията, че сайтовете ще ги има след примерно 1 година 🙂

Сайтовете са на около месец. Нямат ПР, което се подразбира от цената според мен.

Според мен нищо не се подразбира по цената. И е малко странно как пропускате да кажете че се спинват статиите. То не пропускате ами направо си казвате обратното, че получаваме 100 статии. Но както и да е...
А ако трябва да съдя по този сайт за всички останали то излиза че нито един няма да има никакви беклинкове (поне според яху, гугъл и seomoz). Така ли е?

Последно редактирано:

За какъв период ще са активни статиите и каква е гаранцията, че сайтовете ще ги има след примерно 1 година 🙂
Статиите ще са активни, докато съществуват сайтовете.
Сами разбирате, че не можем да ви дадем друга гаранция, освен желанието ни за развитие и подобряване качеството на услугата.

Поздрави,
ArticlesBG

Съгласен съм! Ще пусна 3 безплатни ревю копита! Само да преценя какви да са изискванията към потребителите.

Поздрави,
ArticlesBG

ще взема срещу ревю

ArticlesBG вече си има сайт през който ще минават всичките поръчки!
След като се регистрираш на сайта и поръчаш своите статии ще имаш възможност да:
- Следиш статуса на поръчката си по всяко време
- Виждаш списък с URL-ите на своите статии независимо колко са публикувани до момента
- Разглеждаш история на своите стари и настоящи поръчки

Цената от 15$ се запазва до 20.03, като за потребителите на форума сме подготвили специален код - WEBBG25 .

Регистрирай се и поръчай своите статии сега!

Поздрави,
ArticlesBG

Последно редактирано:

Здравйте! Искаме да ви съобщим още няколко добри новини относно услугата.

1. Изключително висок процент на индексираните статии.До седмица след приключването на поръчката 99% от статиите са индексирани.

2. Два от сайтовете ни се сдобиха с PR2, а един получи PR1.

3. Продължаваме с ежедневния линкбилдинг на всичките сайтове.

4. В процес сме на добавяне на нови 50 сайта към услугата.*

5. Естествено с нарастването на броя на сайтовете сме се погрижили да добавим и нови IP-та.

Предоставихме 4 безплатни ревю копита на потребители от форума и с нетърпение очакваме да видим техните мнения.

И накрая да напомним, че промоционалната ни оферта приключва на 20.03.

Поръчай своите статии сега!

* Ако клиентите, които вече се възползваха от услугата, имат желание, поръчаните от тях статии могат да бъдат публикувани и на новите сайтове.

Поздрави,
ArticlesBG

🙂 човека предлага доста мощно оръжие. Според мен за средноконкурентни думи направо си е убиец. Толкова от мен, казано съвсем простичко.

krakatau, ти вече изпробва ли я?

Аз я изпробвах, но нямам време днес, а и е рано да се проследи резултата, ще напиша след 2-3 дена обстойно.

Доволен съм от услугата. И за трите анчора се качих нагоре в серпа. За единият съм на първа страница, а за останалите два-втора и трета. Да видим за колко време ще се запази резултата. И все пак моята ниша не е силно конкурентна, има под 10 хил. Търсения на месец. Нека хората с мебелите, хотелите и дограмата кажат дали при тях има ефект.

krakatau, ти вече изпробва ли я?

Аз я изпробвах, но нямам време днес, а и е рано да се проследи резултата, ще напиша след 2-3 дена обстойно.

Да, разбира се 🙂

Моля, които се възползваха от услугата срещу ревю, да споделят своите впечатления за качеството на услугата и резултата от нея 🙂

Последно редактирано:

Back
Горе