НОВО! АртикълсБГ - За Първи Път В България!

НОВО! АртикълсБГ - За Първи Път В България!

• Общо гласове
    3
Re: НОВО! АртикълсБГ - За Първи Път В България!

Изчетох цялата тема и имам един въпрос: тези кодове за отстъпка само за еднократна поръчка ли са или след като поръчаш няколко пъти и достигнеш сумата може да се използват по някое време?

В една поръчка можеш да добавиш повече от 1 статия. Т.е. за да можеш да използваш някой от тези два кода общата стойност на текущата поръчка трябва да достигне съответна сума.

Напримем към поръчката си добавяш 4 пакета от 30$ (общо 120$) и вече ще можеш да активираш кода за 10% намаление.

Надявам се, че съм успял да обясня като хората. Ако все пак има някакви въпроси можеш да пишеш ЛС или в скайп - articlesbg

Поздрави,
ArticlesBG

По какъв начин приемаш плащане?

По какъв начин приемаш плащане?
Начините на плащане са два - Чрез PayPal, който е напълно интегриран в нашата система, или чрез ePay.

Поздрави,
ArticlesBG

Не може ли кеш или банков превод?

Пуснал съм ти парите през Пейпал. 😉 30USD

Здравейте,
не знам дали проблема е при вас но след като се регистрирах и пуснах поръчка през сайта ви ми дойде имейл (спам)

PayPal

Security Measures

We are currently performing regular maintenance of our security measures. It has come to our attention that your PayPal billing information are out of date and your account was temporary locked.

Click here to unlock your account

You can also unlock your account by logging into your PayPal account at :

ttps://www.paypal.com/europe/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run

If you choose to ignore our request, you leave us no choise but to temporaly suspend your account.

Thank you for using PayPal!
The PayPal Team

Линквете умишлено са счупени да не реши някой да цъка (заблудена душица)
На имейла с който се регистрирах при вас а не на paypal имейла ми.

Ще трябва да се възползвам от промоцията.

@MUTI
Направих няколко нови акаунта с различни мейли и на никой от тях след това не получих подобен мейл. На някой друг да му се е случвало?

@bgplamen

Кодът е валиден до утре включително, ако все още не си се възползвай имаш още малко времена разположение. 🙂

Поздрави,
ArticlesBG

Нова промоция, която ще бъде активна за следващите 5 поръчки.

4KLINKS - 4000 линка към URL-ите на статиите. 2000 линка от коментари и 2000 линка от форумни профили.

Ако имате някакви въпроси не се притеснявайте да питате 🙂

Поздрави,
ArticlesBG

Забравил си да напишеш цената? Или това е само за нови клиенти?

Сега да споделя инфо за услугите предлагани от ArticlesBG

Доволен съм, всичко си изпълниха в срок и както трябва.

Резултат имаше 20-ина дни след приключване на събмитването на статиите.

За две от ключовите думи в които бях съответно трети и седми, сега съм първи. Добре похарчени 30 долара.

Направете същото и за чужди статии, бих го ползвал.

Здравей, ivok.

Този път няма намаление в цените и те остават следните:
20$ за малкия и 30$ за големия пакет, но като бонус получавате 4 000 линка към URL-ите на статиите.

Поздрави,
ArticlesBG

Здравейте, приятели 🙂
Искаме да пуснем един или два нови пакета, и тъй като вашето мнение е важно за нас, надяваме се да споделите какво още искате да добавим към нашите услуги.

Поставянето на снимка/клип в част от статиите?
Допълнителни линкове към URL-лите на статиите от коментари и форумни профили?
Разпределяне на линковете на различни нива? Т.е. например първите 10 статии да са с линкове към вашите сайтове, а останалите статии да имат по 1 линк към ваш сайт и по един линк към някоя от първите 10 статии.

Естествено това са само примери, не се ограничавай с тях. Очакваме с нетърпение вашите предложения!

Поздрави,
ArticlesBG

Последно редактирано:

Много срамежливи излезнахте всички 🙂

Какво ще кажете за това наше предложение?

BGSOCIAL - Всеки, който използва този код, ще получи като бонус напълно безплатен събмит на своя сайт в 50+ БГ социални мрежи.

Кодът е валиден до 24/08/2011.

Поздрави,
ArticlesBG

Лично аз предлагам да се направят backlinks от форумни профили, но не към вашите статии а към самите сайтове на потребителите. Също така е добре да качвате и по някоя снимчица при прубликуването на статиите, която да е оптимизирано качена (да не е в 100%, но поне 50-60% от статиите).
Нека 2-та линка към сайтове на потребителите да се запазят и може да се добави 3-ти във всяка статия, който да линква към предишната!

Може освен пакетите от 20$ и 30$ да пуснеш и икономичен пакет, примерно за 10 или 15 долара, при който клиента да предоставя статията за спинване.

Иначе за добавяне на снимка или видео си е плюс за клиента.

Последно редактирано:

Здравейте всички 🙂

Лично аз предлагам да се направят backlinks от форумни профили, но не към вашите статии а към самите сайтове на потребителите.

Страхувам се, че 4К линка директно към сайтовете на клиентите биха се отразили зле на голяма част от тях. Каква бройка според вас е разумно да се предложи в случая? 100/200/500?

Също така е добре да качвате и по някоя снимчица при прубликуването на статиите, която да е оптимизирано качена (да не е в 100%, но поне 50-60% от статиите).

От сега нататък към всяка поръчка ще се добавя малък скрийншот на клиентския сайт, който ще бъде публикуван на ~50% от блоговете. 🙂

Нека 2-та линка към сайтове на потребителите да се запазят и може да се добави 3-ти във всяка статия, който да линква към предишната!

Намислили сме нещо подобно. Най-вероятно ще го пуснем в началото на другия месец. 🙂

Може освен пакетите от 20$ и 30$ да пуснеш и икономичен пакет, примерно за 10 или 15 долара, при който клиента да предоставя статията за спинване.

Иначе за добавяне на снимка или видео си е плюс за клиента.

Може да пуснем пакет, при който клиента да предоставя статията в спин формат, но си запазваме правото да не я удобрим и да я върнем за редакция, ако спина не е на достатъчно добро ниво и не е според нашите изисквания. Има ли други желаещи за подобно нещо?

Какво правим с английския🙂
Гледам и горе има желаещи.

На този етап не влиза в плановете. Може би след НГ ще помислим.

Благодаря на всички, че се включиха със своите предложения. Очакваме още критики и съвети.
Днес е последния ден в който можете да се възползвате от промоцията със социалните мрежи. Имаше добър интерес към промоцията, надяваме се някой да изрази мнението си тук.

Поздрави,
ArticlesBG

Аз предлагам да направите пакет който, освен статиите, да включва и събмит в социални мрежи и директории. А ако се добавят и форумни линкове и линкове от коментари би било страхотно! 🙂

Аз предлагам да направите пакет който, освен статиите, да включва и събмит в социални мрежи и директории. А ако се добавят и форумни линкове и линкове от коментари би било страхотно! 🙂

Още съвсем малко търпение 🙂

А докато чакате, можете да се възползвате от новата ни промоция.

SUMMEREND - Код за 10% отстъпка, валиден до 10-ти септември.

Поздрави,
ArticlesBG.NET

Последно редактирано:

Back
Горе