Наказание от Г за Link Scheme от профилни линкове. Помощ, моля

Re: Наказание от Г за Link Scheme от профилни линкове. Помощ, моля

Здравейте отново,

Благодаря на всички отзовали се по темата.
Въпросът ми сега е как да преместя сайта си на друг домейн, без да ме последва ръчното наказание от Г за спам линкове ?
Накратко, ето защо стигнах до това решение:

Писах до Г, че не мога да премахна линковете към сайта, тъй като не са мое дело и не разбирам от сео и това, което мога и правя е непрекъснато да подобрявам сайта с полезни функции и информация. Дадох примери и т.н. Помолих ако е възможно да игнорират тези линкове, но отговора беше:
"...Тhere are still so many live links to your site, we are unable to remove the manual action on your site at this time in order to preserve the quality of our index. ...In order for your site to have a successful reconsideration, we need to see a significant decrease in the number of bad links we see."

Как да сменя/пренасоча домейна без да се случи дублирано съдържание, но и в същото време да не ме последва наказанието? Да снемя ли хоста и IP-то, което е dedicated ?

Като смениш хоста и IP-то какво ще постигнеш? Линковете сочат към домейн, а не към IP!? Трябва да си смениш домейна според мен, неведнъж е коментирана подобна ситуация във форума. Помисли и дали един редирект няма да навреди и на новият домейн!

Като смениш хоста и IP-то какво ще постигнеш? Линковете сочат към домейн, а не към IP!? Трябва да си смениш домейна според мен, неведнъж е коментирана подобна ситуация във форума. Помисли и дали един редирект няма да навреди и на новият домейн!

Насочих се да сменя домейна. Ще закрия стария сайт и ще преместя всичко на нов домейн. Въпросът ми е как да преместя съдържанието, без да се генерира дублирано съдържание ? Колко време трябва да изчакам между спирането на стария и пускането на новия домейн?

Опитвам да намеря подобна тема във форума...

Back
Горе