Народът изтрещя

ivo.apostolov

Неразбиращ
Все съм получавал предложения за всякакви глупости, но въпросното е пуснато през контактната форма на слон.бг. Тоест човекът е влязъл в сайта, видял е за какво става дума, но въпреки това е пуснал следното:
Здравейте,
забелязахме сайта Ви, който според нас е много добре направен, има висока популярност и може да Ви носи солидни месечни приходи от нашата Партньорска програма. Предлагаме Ви да се регистрирате като наш партньор и да промотирате Offsidebet с линкове, банери и текстова информация, а ние ще предложим на вас и вашите клиенти много изгодна оферта.
Ако предложението ни, представлява интерес за Вас и желаете да обсъдим детайлите, ще очакваме да се свържете с нас в удобно за Вас време на email: partniori@offsidebet.com или skype: offsidebet.partniori.

Понякога май трябва всички да се откъснем за малко от виртуалната реалност и да отидем да пием по една бира...

Последно редактирано:
Re: Народът изтрещя

Понякога май трябва всички да се откъснем за малко от виртуалната реалност и да отидем да пием по една бира...

прави си, може да не само бира, може да е уиски с бейлис, джин с тоник, мента с мастика, чай с коняк и т.н.

Тия им трябва нещо по твърдо от алкохол и може да излязат от имагинерния свят в който живеят 🙂

Хич не му вярвайте на Иво, само говори. В неговия форум на 2-3 пъти им предлагах "да се откъснем за малко от виртуалната реалност" - никакъв ефект 😉

Хич не му вярвайте на Иво, само говори. В неговия форум на 2-3 пъти им предлагах "да се откъснем за малко от виртуалната реалност" - никакъв ефект 😉

ми аз от тамошната съм се откъснал и не съм го прочел 🙂

Еми 3120 поста как се правят 🙂

Там колко имаш?

За теб не знам, ама понеже много се нароиха подобно сайтове за пазаруване с отстъпка, няма да се учудя ако почнат да пускат такива оферти.

Играйте покер като вкарате само 10 лв. а ние ще ви заредим сметката до 100 лв. 😉

Те и без това букмейкърите дават големи бонуси при първа регистрация.

За теб не знам, ама понеже много се нароиха подобно сайтове за пазаруване с отстъпка, няма да се учудя ако почнат да пускат такива оферти.

Играйте покер като вкарате само 10 лв. а ние ще ви заредим сметката до 100 лв. 😉

Те и без това букмейкърите дават големи бонуси при първа регистрация.
При нас подобна оферта не бих пуснал.

Back
Горе