На какъв език да попълня DMCA?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.
Преди съм подавал срещу блогър платформата на Гугъл и там ми изкара формуляр на английски и аз писах на английски и всичко мина добре.
Обаче сега ще пращам от тази страница и тя ми излезе на български език. Това ме накара да се замисля дали трябва да попълня на български или пак да си е на английски?

За: На какъв език да попълня DMCA?

Попълвай на английски смело. Между другото тази страница на мен ми излиза на английски, някакви настройки ти е прихванал. За гугъл не работят хора невладеещи английски. В който и офис да отиде ще те прочетат.

Re: На какъв език да попълня DMCA?

Писал съм репорт на английски и на български. Определено на английски е по-добрият избор.

Благодаря за инфото. Ще попитам още нещо направо в тази тема.

Подадох заявка за премахване от Гугъл, то се създава реално и DMCA и наистина го премахнаха от резултатите в Гугъл.
Обаче на самия сайт си стои.

Та въпроса ми е, като подам това за премахване от Гугъл, те правят ли опит да се свържат с тези хора и да ги накарат да се премахне и от сайта им или директно само премахват от Гугъл?

Подаваш DMCA репорт до abuse мейла на собственика на "AS". Превеждам - намираш IP-то на сайта, правиш whois на IP-то и там обикновено има посочен email, на който да се подават всякакъв вид оплаквания свързани с ползвателите на този IP адрес.

Подаваш DMCA репорт до abuse мейла на собственика на "AS". Превеждам - намираш IP-то на сайта, правиш whois на IP-то и там обикновено има посочен email, на който да се подават всякакъв вид оплаквания свързани с ползвателите на този IP адрес.

Аа.. ясно. Открих го. Мерси.

Back
Горе