SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

На море в Турция - съвети :)

web3

New member
Един приятел иска да ходи на море с жена си в Турция тази година. Мислят си за Кушадасъ или Мармарис обаче не могат да преценят още, а евтините резервации са до края на този месец. Някой ако е ходил или са му разказвали нещо за там, ще се радвам да сподели :) Всички съвети са добре дошли.
 
За: На море в Турция - съвети :)

За: На море в Турция - съвети :)

Добре се е ориентирал, но каква почивка търсят? Тип яко плюскане или курорт за младежи? :)
Ако искат по-спокойна атмосфера можеби около и в Анталия, Кушадасъ лично на мен не ми харесва, но ако са с деца е добра алтернатива (има страхотен аква парк), аз предпочитам Бодрум - има хубави барове, а и доста прилични европейци го посещават. За мармарис нямам идея, никога не съм ходил.
А ако искат вече нещо съвем Хай - нека потърсят в Г Adam and Eve Hotel :) тука ще се изкъртят :)
 
За: На море в Турция - съвети :)

За: На море в Турция - съвети :)

Гледайте за хотели над 4 звезди или 3 звездни с много добри отзиви
 
За: На море в Турция - съвети :)

За: На море в Турция - съвети :)

Два пъти съм бил с Кушадасъ и съм извънредно доволен - през цялото време се чувствах като бял човек, независимо от тънките оферти, които предлагат в 4-5 звездните си хотели. Шокът за мен беше една вечер, когато на път за ресторанта се оплаках от проблем с душа (който сам си причиних от любопитство) и вечерта в 22.30 ми пратиха водопроводчик. Нарочно го почерних - кажете ми, кога ще се случи това у нас, в който и да е луксозен хотел. Иначе съм съгласен с всички преждеговоривши, като изключим турския юг - Анталия, Бодрум и Мармарис. Не знам как е посред зима, но лятото там става над 50 градуса - е айде мерси!
 
Re: На море в Турция - съвети :)

Ще ги посъветвам да НЕ купуват от БГ сайтове или booking.com!!! sunshine.co.uk, travelrepublic.co.uk, hotels4u.com

Какво против буукинг.ком?

Ако сравняваш Мармарис и Кушадасъ - Мармарис е по-хубаво.
 
Re: На море в Турция - съвети :)

Какво против буукинг.ком?
Нищо против сайта, но ако търсиш "тънки" оферти в по-известни места по света, букингът дава отвратително високи цени. А ако говорим за AI или HB, направо е гола вода.
 
За: Re: На море в Турция - съвети :)

За: Re: На море в Турция - съвети :)

Не знам как е посред зима, но лятото там става над 50 градуса - е айде мерси!
Затова хората ходят края на май или началото на юни. Тогава времето е екстра. Няма големи жеги. а и за този период има "тънки" оферти
 
Re: На море в Турция - съвети :)

Благодаря за съветите, май към Мармарис ще ходят /не са семейни/. Последен съвет, какво мислите за Емералд Травел? Имат оферти - 7 нощувки AI за около 800 лв за началото на юни.
Напълно съм съгласен с bgkulinar за боокинг.ком :)
 
Re: На море в Турция - съвети :)

Сега като видиш цените от съншайн, ще се съгласиш и с останалите сайтове :)

Код:
http://www.sunshine.co.uk/search/hotels/MHw2Mjh8MjV8MTM3MDA4NDQwMHw3fHwyfDB8fHx8fHx8fHx8QUl8fHwAAAAAAAAAAAA=.html#::C0S8P9KOeoSeDqbfgJdD:::AI::::::::::::::::::1
Ако забелязваш 3 звезди AI 7 дни в Мармарис е 105 паунда за двама!!! Разлика със 700-те лева от тук до луната. Вярно без транспорт, ама...
 
Re: На море в Турция - съвети :)

Почти всяка година ходим в Турция. Използваме АлфаТур, защото е партньор на TezTour, а те са най-голямата туристическа компания там.

Много сме доволни от храна, обслужване, отношение. На светлинни години са от тук. Цените са много по-ниски.

Миналата година за двама човека в Будрум за една седмица 4* All Inclusive + екскурзии ни излезе всичко крайно към 1100 лева.
 

Горе