ivo.apostolov
Неразбиращ
Диаграмата е доста добра и изчерпателна 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
и за БГ, като му пусниш оферта от 2-3к за този сайт, получаваш отговор: "Ми аз имам един познат/комшия, който за 250лв, каза че ще ми направи чудесен сайт" ... кво да говорим повече 🙂
и за БГ, като му пусниш оферта от 2-3к за този сайт, получаваш отговор: "Ми аз имам един познат/комшия, който за 250лв, каза че ще ми направи чудесен сайт" ... кво да говорим повече 🙂
Напълно съгласен ! Преди няколко месеца една девойка която не спираше да говори как фирмата на батко и в която работи била много голяма как правели всички молове и се говори постоянно за едни колосални суми. И при искане на оферта като и обесних, че това което искат /сайт, с магазин и връзка със складовата им програма/ ще бъде 4 цифрена сума се направи една ужасяваща физиономия. Та няколко месеца след това разбрах, че сайта ще го прави на колежката мъжа за 250 лева ...
Фирмата да не започва със С?! 😀
Същата случка от преди 2-3 месеца 😀
Тази диаграма я имам преведена в офиса, до час-два ще я пусна 🙂
Дам, доста изчерпателна диаграмка, а за изпълнен проект по нея 2-3к са меко казано малко.