Необходимото да се изгради уеб сайт

ivo.apostolov

Неразбиращ
Диаграмата е доста добра и изчерпателна 😉
website-dev.png

• Like
Реакции: biks
Re: Необходимото да се изгради уеб сайт

Това явно е графичен вид на длъжностната харектеристика на Project manager 😀

и за БГ, като му пусниш оферта от 2-3к за този сайт, получаваш отговор: "Ми аз имам един познат/комшия, който за 250лв, каза че ще ми направи чудесен сайт" ... кво да говорим повече 🙂

и за БГ, като му пусниш оферта от 2-3к за този сайт, получаваш отговор: "Ми аз имам един познат/комшия, който за 250лв, каза че ще ми направи чудесен сайт" ... кво да говорим повече 🙂

Значи не е твоят клиент 😉

Напълно съгласен ! Преди няколко месеца една девойка която не спираше да говори как фирмата на батко и в която работи била много голяма как правели всички молове и се говори постоянно за едни колосални суми. И при искане на оферта като и обесних, че това което искат /сайт, с магазин и връзка със складовата им програма/ ще бъде 4 цифрена сума се направи една ужасяваща физиономия. Та няколко месеца след това разбрах, че сайта ще го прави на колежката мъжа за 250 лева ...

Дам, доста изчерпателна диаграмка, а за изпълнен проект по нея 2-3к са меко казано малко.

Напълно съгласен ! Преди няколко месеца една девойка която не спираше да говори как фирмата на батко и в която работи била много голяма как правели всички молове и се говори постоянно за едни колосални суми. И при искане на оферта като и обесних, че това което искат /сайт, с магазин и връзка със складовата им програма/ ще бъде 4 цифрена сума се направи една ужасяваща физиономия. Та няколко месеца след това разбрах, че сайта ще го прави на колежката мъжа за 250 лева ...

Фирмата да не започва със С?! 😀
Същата случка от преди 2-3 месеца 😀

Тази диаграма я имам преведена в офиса, до час-два ще я пусна 🙂

Фирмата да не започва със С?! 😀
Същата случка от преди 2-3 месеца 😀

Тази диаграма я имам преведена в офиса, до час-два ще я пусна 🙂

Хахахаха интересно ми е ти от къде знаеш 🙂
Мисля, че се досещам 🙂

И аз имах същото запитване от фирма в бранша горе долу по същото време, та за това 🙂

При мен версията беше "за под 300 лева на една жена незнамсикойтам" 🙂

То това запитване върви от повече от 12-18 месеца, че и един мой колега и приятел също ми обеснява как са му искали оферта и им се видяла висока цената понеже "на некоя си мъжа бил програмист и щял да им изпрограмира един сайт" !
Значи да вземем тая диаграмка и да ходим в офиса на въпросната фирма 🙂

• Like
Реакции: trax

Много хубава схема, за някои от компонентите дори не се бях замислял сериозно ... 2-3 к са доста малко според мен ако всички компоненти са изпълнени задълбочено, замислям се колко човека могат да го направят и колко са готови да платят за това и правя извод, че тези които са готови да платят за това - могат да си го направят сами, останалите просто не могат да го оценят, за БГ става въпрос.

За 250-300 лв. може да им "инсталират" WP и да им едитват футъра 😛

Е вие пък, за 250 лв. трябва да е кастъм решение, с поне 10 варианта за избор на дизайн отначало, 5 степени на одобряване и корекции, 3 години гаранционен срок и включени вътре домейн (.бг, както и алтернативните .ком, .нет и .инфо), хостинг, и 100 лв. бюджет заза adwords.
И тогава пак не се знае дали ще спечелите, щото баджанака ще го направи за 200 лв. с включени 150 лв. за адуърдс вътре.😛 😀 😀

• Like
Реакции: trax

То убаво, ама само дето не се разбира какво ще прави сайта. 😉

Дам, доста изчерпателна диаграмка, а за изпълнен проект по нея 2-3к са меко казано малко.

Направо са си обидно малко.

Back
Горе