Неточно отчитане на Google Analytics

Re: Неточно отчитане на Google Analytics

малко ще се отклоня от темата.

оправи си мета таговете.
те трябва да изглеждат по следния начин:

<title>blah blah</title> - задължително трябва да е на 1во място преди всички други мета тагове

<meta name="keywords" content="">
<meta name="description" content=""> - тези двата тага са най-важните от всички.

след това вече слагаш

author meta tag
robots meta tag
googlebot meta tag
msnbot meta tag

сега ще ти проверя сайта основно

имаш право .. това ме дразни от камара време .. но ако щеш ми вярвай не сме стигали до там да ги подредим .. не че не го знам .. а и с тоя DNN (на никого не го препортъчвам да го използва) си е жива мъка намислил съм и по тая част да заема някакво време на колегата само да се върне от 3-дневната си почивка. Не че е кой знае колко сложно и сам да се опитам да ги барна но самия сайт има доста дописвано специално за него а и какъвто съм "специалист" в .NET така хубаво ще го гръмна че.. 🙂

индекса ти е 294,6Kb а трябва да е максимум 170кб за да може търсачките да ти го индексират целия. иначе ще го индексират до 170тия кб.

имаш "стоп" думи в <заглавието>, това са "for, your, to" по-добре ги махни за да не си развалиш ранк-а. напиши го така например - "Bulgarian Properties Sale - Real Estate Buyer's Guide", така включваш ключовите думи bulgarian properties sale, bulgarian, properties, sale, real estate, guide + домейна = вече имаш един 80% откриваем сайт за ключовата дума "bulgarian properties".

другите 20% включват съдържанието на индекс страницата, която е препълнена с съдържание - изтрий това, което е безсмислено.

ALT таговете на снимките ти съдържат прекалено често ключовите думи.

и други такива малки подробности, които са важни за оптимизацията.

между другото си търся работа 🙂 на свободна практика съм сега , ако някой се нуждае от СЕО, съм на разположение.

===============================
П.С.

сайта ти може да е бавен за определен период от време. гугъл аналитикс има кратък тайм аут, и проблема може да е от клиентска страна или от страна на сървъра. за това г. аналитикс просто не лови всички резултати.

Последно редактирано:

Back
Горе