SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Нещо не е наред с analytics при мен

sapa84

New member
Пичове не знам какво става с профила ми в analytics, но последно време се случват много странни неща.Почти всеки ден се случва, да не кажа всеки ден. Ще ви дам пример: От сутринта да обяд имам примерно 60 посещения, по късно след обяд( към 15 часа ) имам 0 посещения, след това пак се оправя.Отделно общия месечен брояч също преди 3 дни показваше повече от колкото днес и вчера.С 2 думи брояча полудява нещо.Това се случва и при другите ми сайтове в акаунта по едно и също време.Дайте една идея, защо така?
 
Най-вероятно се случва, защото информацията се събира и обработва от различни сървъри. Отделно изгледът се кешира и не се знае колко е стара информацията, която се вижда.

Аз затова преминах изцяло на Piwik и имам в пъти повече възможности и то подредени логически и удобно.
 
Лошото е че го забелязах, но не обърнах внимание.По лошото е че се случва всеки ден и то с брутални разлики.Вчера имах повече посечения в месечна статистика отколкото днес.Всичко е грешно.Примерно досега днес съм с 107 посешения и съм сигурен че на обяд ще са или 0 или 57.Отделно забелязвам ми се появява надпис ,,
Проблем със сигурността. Моля, опитайте да презаредите страницата.
Не можем да потвърдим идентификационните Ви данни за профила. Моля, проверете ги и влезте отново. ,,,,,,,

Което още повече ме нервира....Рових и не се маха и това е.Искам и да благодаря на всеки който може да даде мнение по темата и най вече да помогне.Винаги съм мислил analytiks за най надеждния брояч.Предполагам е при мен проблема, но идея си нямам как да се реши...
 
Последно редактирано:
Благодаря колега....А защо пише от известно време - ,, Проблем със сигурността. Моля, опитайте да презаредите страницата. ,, Пробвах всичко но не се маха?
 
Най-вероятно се случва, защото информацията се събира и обработва от различни сървъри. Отделно изгледът се кешира и не се знае колко е стара информацията, която се вижда.

Аз затова преминах изцяло на Piwik и имам в пъти повече възможности и то подредени логически и удобно.
дали имаш наблюдение как тези биха работили заедно с google analytics на един и същи сайт
 
Винаги съм мислел, че поставянето на analytics на сайт, разчитащ на трафик от гугъл е равно на даването на полицай да ти попълни данъчната декларация.
Извън хостваните при вас статистики какви други безплатни алтернативи ползвате? Най-вече ми е интересно някой друг предлага ли данни в реално време като гугъл?
 

Горе