Kalin4y
ORM / SEO
... из лафовете на един познат. Коментарът го оставям във Ваши ръце 🙂Фирмите за уеб дизайн и SEO станаха повече от фирмите за имоти. И все са водещи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
... из лафовете на един познат. Коментарът го оставям във Ваши ръце 🙂Фирмите за уеб дизайн и SEO станаха повече от фирмите за имоти. И все са водещи
Което е така - така си е , но едва ли скоро ще стигнат броя на хамалските 🙂
Ами то пазара сам трябва да отсее добрите ...
А аз бях останал с впечатление, че са понамаляли покрай кризата... Да не би съкратените служители си правят собствени фирми щото е много лесно?Не се знае ... SEO фирмите никнат като гъбки, а хамалите нещо залязват 🙂
А аз бях останал с впечатление, че са понамаляли покрай кризата... Да не би съкратените служители си правят собствени фирми щото е много лесно?
Ако се опитваш да кажеш, че има силно намалял обем работа, за който се борят фирмите, то това е именно така, по мои наблюдения. Да са повече фирмите, обаче не съм забелязал.Или може би повече фирми, с намалял обем на работа, са решили с "алтернативни" (според тях) методи да привлекат клиенти.
Трудно е в БГ, ние сме наивни, предубедени и все търсим най-тънката лайсна. bgkulinar-я е написал една тема как се изчислява SEO услугата но на много хора това им се вижда нереално и все търсят SEO за 100 лева.
е как, куцо и сакато пише, че предлага SEO услуги - чул е, че е модерно и давааай.
Вчера един клиент отказа супер ниска цена за SEO, не беше в голяма конкурента ниша, защото имал познат и той ще го изкара на първо място за 300 лв, а аз как може да му искам по малко над 200 на месец. Чак ме хвана срам как съм предложил такава висока цена 🙁