Нова Панда?

За: Нова Панда?

То това ще е, това ясно 🙂 По-скоро се чудя дали да редиректвам стария домейн към новия или да си го развивам наново, от нулата.

Благодаря! Както писах и по-горе, чудя се специално за редиректа на домейна. ЕМД ъпдейта е от два компонента, името на домейна и качеството на съдържанието. За наказан сайт се очаква и двата да имат отрицателни стойности и не бих желал да ги прехвърлям към новия сайт с редиректа. Все повече клоня към развиване на нов сайт от нулата.

Re: За: Нова Панда?

Re: За: Нова Панда?

ЕМД ъпдейта е от два компонента, името на домейна и качеството на съдържанието.
Нещо също много важно е линк профила и по-конкретно % разпределене на анкър текста на входящите линкове. Ето още нещо интересно по темата: How to Deal With Penguin for Exact Match Domains? | Search Engine People | Toronto

Благодаря ти още веднъж, добро напомняне. Аз бях започнал да разглеждам проблема като изолиран, дължащ се само на ЕМД ъпдейта, без ролята на пингвина, но си прав. Сега ще се позанимая и с линковете.

Готово, реанимиран е 🙂. Ники, добре че напомни да видя линковете. Бях прекалил с връзките към индекса. Премахнах 90% от линковете и сайта оживя. Най-вероятно не е било емд или пингвин, а филтър за бързо натрупване на линкове, просто ме е хванал на 28-ми и съм се подвел. Сайтът е на по-малко от 2 месеца и не съм ги сметнал точно, мислех че 7 годишния домейн ще ми помогне да заобиколя филтрите, но не би. Ще го карам по-кротко 🙂

Как така оживя за има няма 24 часа? 🙂

Нещо друго е, невъзможно за толкова кратко време гугъл да обходи и сметне всички нови/махнати линкове...

Имам сайт, който е на 2-3 месеца, на 28 падна до 0 трафик, не съм правил нищо, последните 2 дни започна да катери и вече е на 50% от преди 28 🙂

Хмм, знам ли и аз 🙂. Линковете бяха от 3 сайта, над 400 линка към индекса от 3 сайта с 3 анкора, всички използващи думите в името на домейна. И трите са често посещавани от бота и веднага би трябвало да е разбрал че ги няма. Само това съм правил, махнах линковете от тези 3 сайта и вкарах в GMT /feed като сайтмап. За по-малко от 35 часа сайта се върна. В weather прогнозата не виждам някакво голямо колебание, но пък щом и при теб има движение, може и да има корекция по ЕМД или Панда ъпдейта, нали и двата бяха на 27-28ми, и да съм уцелил точния момент 🙂

Последно редактирано:
Re: Нова Панда?

Дам, вчера е имало някакво ъпдейтче..
Сайт, който ми беше върнало на по-предния ъпдейт, сега пак го свали. 🙂

За: Re: Нова Панда?

За: Re: Нова Панда?

Сайт, който ми беше върнало на по-предния ъпдейт, сега пак го свали. 🙂

Някой от по-предните панда ъпдейти ли?

Re: Нова Панда?

Ами от по-предните беше ударен.
След това на 11 октомври ми го върна малко в играта 🙂
Вчера пак го удари.

Google алогоритъма наказва домейни с точно съвпадение на ключови думи

Google алогоритъма наказва домейни с точно съвпадение на ключови думи

Не знам дали е дискутирано но попаднах на статия според която Google наказва част от домейните с точно съвпадение на ключови думи - exact match domains:

Your Guide to Google’s EMD Algorithm Update | Search Engine Journal

За: Google алогоритъма наказва домейни с точно съвпадение на ключови думи

За: Google алогоритъма наказва домейни с точно съвпадение на ключови думи

дискутирахме го ей тука
Нова Панда?

Back
Горе