SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Нова "политика" на AdWords

Kalin4y

ORM / SEO
На 20 март от Гугъл се обяви пускането на нова рекламна политика отнасяща се до AdWords. За сега бета версията е стартирала само за САЩ, като повече информация можете да намерите ТУК
 
Re: Нова "политика" на AdWords

Абе Насе не ме убеди нещо с тоти адзугъл ,четох в блога ти на нещо не клъвнах ..за бг сайт не става до колкото знам
 
Re: Нова "политика" на AdWords

Има и по-изгодни програми отколкото AzoogleAds, но щом Атанас Янев е регистриран там трябва да я пробутва :) (нищо лошо в това няма)
 
Re: Нова "политика" на AdWords

то до голяма степен зависи от офертата .. често пъти за една и съща оферта се дават различни комисионни в различните партньорски мрежи, но като цяло в азугъл май вярно дават по-малко (не е голяма разлика, но все пак..)
 
Re: Нова "политика" на AdWords

ilianskim, а според тебе CPA-то на Google е за български сайтове, така ли? ;)

timeloop, всяка програма си има + и - :)
За сега IMHO azoogle е най-добре за мен :)
 
Re: Нова "политика" на AdWords

Какво ще кажете за нова тема за Азугъла? Не виждам нищо лошо, ако печелиш пари от някоя програма, да я рекламираш. стига да не правиш СПАМ.
 
Re: Нова "политика" на AdWords

Ako google изцяло минат на пей пер екшън ще се откажа от тях завинаги и ще търся нещо друго може и на наско алтернативата щом ще падат по едно 10000000 евро на ден :)
 

Горе