SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някакви размествания в SERP? Пингвинче?

TZahariev

Senior Member
Колеги сега ставам и гледам един от сайтовете ми е от 1-ва на 3-та страница. Много странно. При някой подобни аномалии?
 
За: Някакви размествания в SERP? Пингвинче?

За: Някакви размествания в SERP? Пингвинче?

Не, всичко си е наред.

И тука тоже http://mozcast.com/
 
Тео, има нещо, тестват нещо може би, едва ли е онова, което познаваме досега, аз наблюдавам 10-на сайта, засега има само една странна промяна - http://nadejdabg.org/homes.php?type=elderly - за "домове за стари хора" от 5-та позиция вчера днес отиде на 32-ра. За много други ключови думи няма промяна.
 
Митко сигурен ли си, че не е помислило страничката за кейуърд стафинг? Виж колко пъте се повтаря "дом за стари хора" Може и това да е :) При мен кл дума е веднъж в тайтъла и 3 поворения за около 400 думи, което е нормално :) има и синоними. Нма начин да е заради това. Така изведнъж.
 
Тео прав си, замених фразата с ДСХ :) Но то между другото ъпдейтите вече са комбинирани (дори стария пингвин санкционираше за кийуърд стафинг), така че може да е минало нещо и мен да ме е санкционирало за стъфинг а теб за нещо друго.
 
За вчера също не е малък индекса на промени (algoroo, mozcast...). Те Гугълците така предпразнично обичат да "радват" винаги. Аз не знам да се радвам ли, да плача ли, при мен промени няма никакви, та ся чудя дали е минало или тепърва започва.
 

Горе