Kalin4y ORM / SEO 1 Юли 2007 #1 Ай някой да метне едно рамо за СЕО на немски сайт за недвижими имоти 🙂 Пак ние ще се отблагодарим подобавящо 😉
Ай някой да метне едно рамо за СЕО на немски сайт за недвижими имоти 🙂 Пак ние ще се отблагодарим подобавящо 😉
bgkulinar Меринджей 1 Юли 2007 #2 Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? В краткосрочен период, ако искаш трафик на недвижими имоти, СЕО-то не помага. Трябва да си купувап качествен трафик - адуърдс за предпочитане.
Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? В краткосрочен период, ако искаш трафик на недвижими имоти, СЕО-то не помага. Трябва да си купувап качествен трафик - адуърдс за предпочитане.
Kalin4y ORM / SEO 2 Юли 2007 #3 Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? ако си навит, дай да говорим сериозно, че клиенти не ми се изтърват...т.е. пари не се отказват никога 😉
Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? ако си навит, дай да говорим сериозно, че клиенти не ми се изтърват...т.е. пари не се отказват никога 😉
bgkulinar Меринджей 2 Юли 2007 #4 Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? Сори, ама немския ми е на ниво "Их бих, кой го бих". По скоро Илиянски или Жорката Матеев.
Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? Сори, ама немския ми е на ниво "Их бих, кой го бих". По скоро Илиянски или Жорката Матеев.
cloxy Super Moderator Екип 2 Юли 2007 #5 Re: Някои с опит за SEO на немски сайт за недвижими имоти ? MasterBOOT: Виж си личните съобщения 🙂