SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Някой, ако ги иска

Kalin4y

ORM / SEO
Тема: Adwords campaign in google bulgaria


Hello,
My name is Alexander Teplitzki from A.F Marketing Israel.

We are running some site in bulgaria also and we just need someone to make us adwords campaign.
The site is www. penisbg. com, Like you can see - we know how to do SEO.
But we need someone that can make us Keywords lists sorted by Groups.

Would you like to do it?

Alexander

chachale @ gmail.com
 
Re: Някой, ако ги иска

Like you can see - we know how to do SEO.
Те, тва ме уби. Уж знаят как се прави СЕО, а няма нито един резултат за тях в индекса.
 
Re: Някой, ако ги иска

а мен ме уби - PENISBG.COM :D:D:D:D:D;D
Как може да им направиш off page на тези и то на БГ
едит: сега видях че искам адwords кампания
 
Последно редактирано:
Re: Някой, ако ги иска

Те, тва ме уби. Уж знаят как се прави СЕО, а няма нито един резултат за тях в индекса.
В момента има резултати - на "уголемяване на ..." илизат 5ти при мен. Но има друго - SEO и PayPerClick advertizing поне за мен са малко несъвместими термини. Ако знаеш какво е SEO и си много добър (имаш ресурси) можеш да минеш без PayPerClick.
 
Re: Някой, ако ги иска

SEO и PPC могат да се допълват много добре.
 
Re: Някой, ако ги иска

Управлението на Adwords кампании също е отделен бизнес и не е толкова елементарно. Има си фирми специализирани в това и докарват огромен трафик за мин. пари. Затова и като напишеш и ла..но в Гугъл и ти излиза реклами за ebay, вероятно само в Германия и други западни държави, но все пак схвана мисълта ми. Много големи seo фирми и сайтове за seo плащат също за добри кампании. А и е по-лесно да изкочиш напред в SEO ако преди това използваш adwords примерно пускаш този сайт www.predpriemach.com въртиш PPC после хората влизат пишат теми и мнения и накрая имаш много съдържание и можеш да направиш една добра onpage. Adwords кампания може да водиш за милиони сърчове и думи за които не си струва да оптимизираш, а и не може да предвидиш всички грешки на потребителите :)
 
Re: Някой, ако ги иска

Преди година ми писаха едни руснаци да им правя ресърч на българският интернет пазар. Искаха репортите по всички бойни правила, както си му е реда. Движеха един не много голям за мащабите на Русия проект и настъпваха из бившите соц страни. Писмото им изглеждаше доста по-професионално от това, което виждам.
 

Горе