Някой да е използвал garga. biz

Re: Някой да е използвал garga. biz

Въпрос към хората които вече използват системата

Колко са рекламодателите защото не виждам много голямо разнообрази от реклами там т.е. виждал съм само една тяхна реклама тази с гаргата. Има ли смисъл да се регна към тях ??? За момента използвам изиадс и етаргет.

скоро ще пускат и една реклама със щъркели 😀

Колко са рекламодателите защото не виждам много голямо разнообрази от реклами там т.е. виждал съм само една тяхна реклама тази с гаргата. Има ли смисъл да се регна към тях ??? За момента използвам изиадс и етаргет.

а защо като цъкна на обмяна на пари ми дава че мога да си обеня парите като направя от 50 до 500 клика а днеска гледам един потребител е клекнал 2 пъти на моя реклама на тази с гаргата и ми показва че имам дублиран клкк сега ккво ще стане бан ли имам вече...........................

Ами няма проблем пич аз вече съм обменял обърнах ги към замунда, не че има голям смисал де но все пак 🙂 .
Правиш си 50 реални клика и ги обръщаш без проблем.

На мен на всичките ми кликове пише че са реални и 0 дублирани.
Вероятно, защото нямаш дублирани😉

Положението е следното: въртят се реклами на Гарга и ако някой хареса сайта ти - рекламира в него. Добавя автоматично реклами, които се ротират върху предоставени от теб рекламни площи. Друг е въпросът дали някой ще те хареса. Като масова практика е кликовете да се използват за реклама в Замунда, която за половин час генерира над 200 клика. Факт!

Последно редактирано:

Ами няма проблем пич аз вече съм обменял обърнах ги към замунда, не че има голям смисал де но все пак 🙂 .

Като се начислява 5% комисионна. Тоест ако имаш 50 клика, ще ти се обменят 45.
1 клик се заплаща по 9 стотинки, което е прецедент... в която и друга програма, повече от 4-5 стотинки на клик не съм попадал. Въпросът е дали ще се клика на Гаргата... Аз явно имам някакъв късмет... не знам... не мога по друг начин да си обясня тая кликаемост в сайтовете ми...(които нямат нищо общо като тематика).

Аз не мога да си обясня защо хората ще цъкат толкова много (в някои сайтове) на реклама, върху която пише: Рекламирай тук. Това не означава ли че искат да рекламират в сайта? А като отидат там и видят цените предполагам се отказват. Значи по тази логика, да си сложим наша рекламка с надпис рекламирай тук и да ги водим към наша страница с по-добра оферта за реклама 🙂
Или просто цъкат защото си казват: WTF! Ква е тая гарга 😀

а би ли ми казал като сложи рекламата в замунда имаше ли накакъв ефект или нещо 🙁

🙂 да размених 50 клика и ми върнаха 47 за три дена 😀 чесно казано танто за кукуриго аз ги направих по бързо от колкото те ми ги върнаха даже 🙂

Може и от банера да ми е било но исках да пробвам 🙂

🙂 да размених 50 клика и ми върнаха 47 за три дена 😀 чесно казано танто за кукуриго аз ги направих по бързо от колкото те ми ги върнаха даже 🙂

Може и от банера да ми е било но исках да пробвам 🙂

Стига бе...аз като пуснах 200 клика реклама в Замунда и за половин час вече нямаше помен от клик...😀

Стига бе...аз като пуснах 200 клика реклама в Замунда и за половин час вече нямаше помен от клик...😀

Сигорно готин банер аз само пробвах 🙂

А регнаха ли се поне някакви хора в сайта ти 😕?

А регнаха ли се поне някакви хора в сайта ти 😕?

Мда...същият ден имах 30 регистрирани. И сега си правя по 5-10 рег дневно....Макар и да не е задължителна. Иначе даже трафикът в сайта ми се вдигна доста. Само се чудя, дали имам постоянни посетители от замунда...😱

а като направиш кликовете и искаш да ги обмениш чакаш ли за някакви одобрения или нещо за да ги сложиш за реклама в замунда сега имам 22 клика ма карах и приятели да кликати сега ще направя 50 и ще пусна реклама в замунда но се чудя да не стане да кажат нещо о не ни изнася и да не ми пуснат рекламата

Ще ти я пуснат, само че ще ти ги накликат техните приятели 🙂

Аз имам нов въпрос.Нали като се регнете гарга ви дават един техен банер с 500 клика ем като напряв тези 500 клика и никой не е закупил мяст в сайта ми какво става тогавна.

Аз имам нов въпрос.Нали като се регнете гарга ви дават един техен банер с 500 клика ем като напряв тези 500 клика и никой не е закупил мяст в сайта ми какво става тогавна.

Ами да ти кажа ли, до сега не ми се е случвало да стигна лимита на Гарга рекламите... но когато създадеш втора позиция ти дава ново каре с 500 клика...така,че и да свършат...правиш ново каре...и отброяването почва. 😉
Хубавото е,че можеш да създаваш безброй карета

Аз пък така и не видях, къде е кода, за даденото каре, за да го сложа в сайта си.

Влизаш в профила... САЙТОВЕ - > МОИТЕ САЙТОВЕ
Излизат ти добавените от теб сайтове...
срещу всеки сайт има ПОЗИЦИИ, цъкваш върху него.
Излизат самите позиции, които си създал... ПРЕГЛЕД И РЕКЛАМИ и си готов.😱

Back
Горе