Някой да е използвал garga. biz

uni-web

Banned
Здравейте, днес си направих регистрация там след всичко което прочетох за това даначно облагане при адсенс.

Искам да ви попитам дали някой до сега ги е използвал и какви са му вчепетленията 🙂

До колкото знам това е проект на Лнкос в профила пише че всеки клик се заплаща на 0.09 лева .

Последно редактирано:
Re: Някой да е използвал garga. biz

Ползвам ги, почти нямат рекламки, които да се въртят. При мен са се появявали стандартната, която рекламира тях, една друга пак тяхна, която е афилиейт на icn.bg и още една, която е от рекламодател (хостинг някакъв).

Общо взето може да се получи така че да ти се върти само тяхната реклама, а едвали тя ще се цъка много. То си зависи от аудиторията де. А като се замисля на един приятел на сайта за mp3-ойки ми разправя че много цъкали на тази рекламка, което е доста странно поне за мен.

С две думи: пробвай дали ще ти цъкат.

Ползвам ги, почти нямат рекламки, които да се въртят. При мен са се появявали стандартната, която рекламира тях, една друга пак тяхна, която е афилиейт на icn.bg и още една, която е от рекламодател (хостинг някакъв).

Общо взето може да се получи така че да ти се върти само тяхната реклама, а едвали тя ще се цъка много. То си зависи от аудиторията де. А като се замисля на един приятел на сайта за mp3-ойки ми разправя че много цъкали на тази рекламка, което е доста странно поне за мен.

С две думи: пробвай дали ще ти цъкат.

В развлекателни сайтове доста цъкат...и аз се учудвам, ама не се оплаквам.😀... още 100 клика и ще направя 500

И при мен се цъка сега погледнах но наистина само тя си стои 🙂

Аз за сега съм я сложил само на един но мисля ако почнат да им течат реклами да я пусна на всички.

Естествено, че стои само тя. За да се появи друга, трябва някой да ПОИСКА да рекламира в твоя сайт, което ще му струва в най-добрия случай 0,10лв, а в най-лошия - 0,20лв на клик.

Ти би ли рекламирал в Гарга?

Максимално бързо трябва да помислят как да улеснят рекламодателите в търсене на площадки за реклама. Да могат максимално бързо да си намерят сайт на който биха желали да рекламират. Не да ми изкарат един списък от 22 страници, ами да въведат сортиране на сайтовете по категории, да слагат ключови думи към сайтовете площадки, да има някакво търсене в площадките. Дори и да иска да рекламира в някоя страница, за да тества системата, с този списък ще откажат всеки ентусиаст. На втората страница му писва на човек да чете описания на сайтове.

Ами дано не се случи това и с тях.

Много се надявам да се появи и българска програма която да е конкурентна на адсенс след тези глупости за ддс и тем подобни истории.

Максимално бързо трябва да помислят как да улеснят рекламодателите в търсене на площадки за реклама. Да могат максимално бързо да си намерят сайт на който биха желали да рекламират. Не да ми изкарат един списък от 22 страници, ами да въведат сортиране на сайтовете по категории, да слагат ключови думи към сайтовете площадки, да има някакво търсене в площадките. Дори и да иска да рекламира в някоя страница, за да тества системата, с този списък ще откажат всеки ентусиаст. На втората страница му писва на човек да чете описания на сайтове.

Има сортиране по категории и търсачка за ключови думи.

Значи плащат и за саморекламата?

Да на всяка рекламна позиция получаваш банер, който е зареден за 500 клика. Кликът е 9 стотинки.

Има сортиране по категории и търсачка за ключови думи.

Защо не го виждам? След регистрацията ли е?

Аз реших спирам всички адсенси на всякаде и ще пускам само реклами на гарга по всичките ми сайтове пак дано натрупат клиенти не искам да плащам ддс за глупости.....

Аз реших спирам всички адсенси на всякаде и ще пускам само реклами на гарга по всичките ми сайтове пак дано натрупат клиенти не искам да плащам ддс за глупости.....

off
Да плащаш ддс ли? До този извод ли се стигна в темата по въпроса с адсенса и данъците (понеже в момента не я следя)? Да нямаш в предвид да плащаш данък за приходи? Защото от където и да са ти приходите, пак трябва да плащаш данък. Тоест трябва да ги декларираш пък там вече ако има необлагаем минимум може да не плащаш.
/off

Не плащаш ДДС, просто трябва да се регистрираш.

Да но за някакви си двеста кинта на месец от адсенса да се регвам по ддс за момента не си струва, поне така си мисля де аз не разбирам от тези счетоводни истории но вчера питах счетоводител и ми каза че наистина е така и трябва да се регистрираш.

Да но за някакви си двеста кинта на месец от адсенса да се регвам по ддс за момента не си струва, поне така си мисля де аз не разбирам от тези счетоводни истории но вчера питах счетоводител и ми каза че наистина е така и трябва да се регистрираш.

Значи ако имаш фирма, която не е по ддс или си свободна професия не може да вземаш пари от адсенсе така ли 😕

Ами не знам да ти кажа на мен ваобще не ми са ясни тея неща, но като питах счетоводителя каза че наистина има такъв закон и трябва да се рег ама щал да проучи по добре нещата и да ми каже точно за какво става на въпрос.

Back
Горе