D diaboli4no New member 21 Март 2011 #1 Някой правил ли е соц. мрежа на български в ning.com откакто станаха платени и какви са ви впечатленията от услугата?Заслужава ли си 20 долара на месец?
Някой правил ли е соц. мрежа на български в ning.com откакто станаха платени и какви са ви впечатленията от услугата?Заслужава ли си 20 долара на месец?
ivo.apostolov Неразбиращ 21 Март 2011 #2 Re: Някой използвал ли е ning.com? Зависи. Ако не ти се занимава с поддръжка и те устройват функциите - според мен да.
Re: Някой използвал ли е ning.com? Зависи. Ако не ти се занимава с поддръжка и те устройват функциите - според мен да.
U u-bahn New member 21 Март 2011 #3 Re: Някой използвал ли е ning.com? Наистина е тъпо, че станаха платени 😡
web.seo web design seo 22 Март 2011 #4 Re: Някой използвал ли е ning.com? Успях да направя 3-4 субдомейнчета там преди да станат платени. Аз не виждам смисъл при толкова много безплатни блог платформи.
Re: Някой използвал ли е ning.com? Успях да направя 3-4 субдомейнчета там преди да станат платени. Аз не виждам смисъл при толкова много безплатни блог платформи.