Облачен хостинг на цената на шаред

SeoLab

тел. 0894764273
Здравейте на всички.
Няколко дни търсих облачен (cloud) хостинг за един нов проект.
Прегледах много оферти и се спрях на SiteCloud - aфилейт линк, тук без афилейта.
Ако някой реши да купи, да използва купона TODAYOFFER, ще икономиса 30$ от крайната цена, без значение от плана.
Ако някой се интересува, защо съм се спрял именно на този хост, да чете в блога, че да не се повтарям тук.

Re: Облачен хостинг на цената на шаред

Това въобще не бива да те тревожи @rusanov
Аз имам 20 домейна такива - и това се е получило, тъй като домейни, които съм купил - преди да ги купя са ги пуснали за продан и там. Предполагам и в този случай нещата са станали така

Само ще ти обърна внимание, че домейна е на sedo.com за продажба - http://www.sedo.com/search/details.php4?language=us&domain=sitecloud.com

Интересно какво ще стане с услугата ако го продадат.

Доколкото знам, sedo.com имат валидация преди да се покаже, че домейна е за продажба. Все пак наистина не съм чак толкова запознат с техните услуги. Съгласете се обаче, че не изглежда сериозно да предлагаш услуга, а домейна ти да се продава по този начин.

Това въобще не бива да те тревожи @rusanov
Аз имам 20 домейна такива - и това се е получило, тъй като домейни, които съм купил - преди да ги купя са ги пуснали за продан и там. Предполагам и в този случай нещата са станали така

Доколкото знам, sedo.com имат валидация преди да се покаже, че домейна е за продажба. Все пак наистина не съм чак толкова запознат с техните услуги. Съгласете се обаче, че не изглежда сериозно да предлагаш услуга, а домейна ти да се продава по този начин.

Имат валидация, но тя е при добавянето. При продажба на домейна, ако той е валидиран от предишният собственик, продължава да бъде листнат.

На мен си ми прилича на обикновен шаред хостинг. А такива с много UNLIMITED моят съвет е да се избягват защото това UNLIMITED значи че някъде из условията им има много ограничения които трябва да се четат много внимателно и пак не е сигурно дали ще е ясно по каква причина ще ти спрат саитовете в най-неподходящият момент.

"Unlimited" ама само за това което ползвате като пространство за уебсайт-а.

We do not set limits on the disk space and bandwidth (data transfer) that we provide in plans that are marked "Unlimited", however disk space use is reserved for web site files only and does not apply for backup of content or content storage other than the content of the client's active web site files.

Back
Горе