SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Обмислям да си купя стар домейн :)

ju

New member
Някой да предложи от къде да потърся такива?
Как да разбера дали не е в някой черен списък?
И до колко времето наистина има значение не само за SEO, но да речем и за AdWords (landing page quality)?

ju
 
Re: Обмислям да си купя стар домейн :)

Отиди на DeletedDomains.com. Там можеш да видиш, колко домейна във всеки един момент са изтрити или предстои да бъдат прехамнати от регистрите. Понякога изпадат добре индексирани от търсачките имена.

Ако трябва да съм честен обаче, смятам, че не си струва. По-добре е да наложиш свой домейн като марка с работа. Иначе вечно ще е ясно, че съответното име е била на друг уеб сайт.
 
Re: Обмислям да си купя стар домейн :)

fcolor.bg каза:
Иначе вечно ще е ясно, че съответното име е била на друг уеб сайт.
Не знам безплатен тул, който да показва whois history. Не виждам проблем в това да си купиш стар домейн. Старите домейни се харесват на търсачките и могат да спестят доста СЕО усилия.
 
Re: Обмислям да си купя стар домейн :)

по принцип www.domaintools.com са супер сайтче за инфо на домейни дават всякаква информация , в момента нещо не се отваря , но са супер яки .
 
Re: Обмислям да си купя стар домейн :)

Точно там като опиташ да видиш домейн историята и те призовава за платено членство.
 

Горе