Оферта за сео

Re: Оферта за сео

Дайте някой добър и коректен копирайтър.

AutoSubmitter 4.7 (поне го има безплатно в нета)

менеджер проектов -> дополнительные поля -> варианты -> подбор 😀

а става и за други неща - нещо като безплатна и дашна булка която може и да готви вкусно

Само със статии няма да стане работата, но давай смело - все полза ще има от тях.

А 10'000 лв. е реална сума за ремонт на покрив. Дори като гледам близо 11 к идват за малка къща 8 х 8 м на която покрива със стрехите излиза около 100 квадрата. 😉

@ianis-build - ако си мислиш, че като се качиш от 5то на 3то или 2ро място, ще потекат реки от злато....не се впрягай толкова. Има бизнес, който много зависи от класирането в гугъл, има и такъв, който не зависи толкова от това. Сигурен съм, че твоя е от вторите. Кажи честно, като беше по-нависоко в гугъл - трепеха ли се клиентите за покриви? 😉 Понеже не се занимавам със СЕО, а ми е хоби по-скоро, ще ти кажа един конкретен пример - бях по 3 кл.думи (най-ценните за моята сфера) - 1ви,3ти и 7ми, сега съм 1ви,1ви,1ви - гледам си посещенията в двата периода....разлика почти няма. Така че, по-добре си прави сайта качествен, ако можеш направи нещата, които хората от форума ти казаха, щото те наистина разбират и си готов. Айде успех! 🙂

ivok, отчиташ ли неща като степен на сравнимост на сравняваните периоди, сезонност и кризата при твоите посещения в двете нива на позиции? Може те да са причината за минималните разлики в броя посещения

Последно редактирано:

Точно заради кризата, хората търсят най-евтиното и съм сигурен, че повечето от тях, които търсят за ремонт на покриви, отварят всички сайтове поне на първите 3 страници, и сравняват цените...

@traki - толкова много други фактори има, че въобще не искам да ги мисля. Иначе говоря за година срещу година - 2010 vs. 2011. Много е субективно наистина, но не всичко зависи от позицията в гугъл - има много други канали за намиране и задържане на клиенти. 🙂

@ianis-build - ако си мислиш, че като се качиш от 5то на 3то или 2ро място, ще потекат реки от злато....не се впрягай толкова. Има бизнес, който много зависи от класирането в гугъл, има и такъв, който не зависи толкова от това. Сигурен съм, че твоя е от вторите. Кажи честно, като беше по-нависоко в гугъл - трепеха ли се клиентите за покриви? 😉

В тая сфера на ремонтите, човек ако е решил да си намери фирма от интернет, гледа поне цялата първа страница. Не се хвърля на първото или второто място. Затова за различните позиции в топ 10 трафика е почти еднакъв. Ако ти е добър сайта даже е по добре да си на 5-6-то място.

И какво ще спечеля от този идн домейн имали някаква история, ПР, или е нов домейн.

Това е домейн, който мога да бетонирам в тройката по-бързо отколкото да се върнеш със стария си сайт в топ 10. 😛

@ianis - не може, друже, в контакти да няма адрес! 😕 Е само това директно ме разкарва от сайта ти. Знам ли те, дали си в Брусарци, в Попово или в Елхово....караш ме да се обаждам да питам, аджеба къде се намираш. Вземи прегледай нещата по сайта - на съвети не ми се отварят картинки или там каквото е сложено преди текста?! И на първо място да си в гугъл, нямаш ли нещо което да привлече и задържи потенциалния клиент, няма да стане работата.

наистина има много неща за оправяне по сайта, за да вдъхва повече доверие...
смачкани картинки, пунктуационни и правописни грешки, неотварящи се картинки, трудно четим текст, на началната страница има промоция до 31.08, a за керемидите е до 31.07... В галерията не може да се кликне никъде, при цените все едно някое дете е оцветявало картинка с каквито боички са му попаднали, а title е "Untitled", цветовете са различни на много места - от черно, през розово, до бяло - за едни и същи елементи на страниците, в меню Дейности Топлоизолация се повтаря на 2 места, всички Съвети се отварят без дизайн, За Нас е с различен дизайн и все едно е друг сайт, Карта на сайта също.... Бях кликвал на сайта, но не се бях заглеждал по-подробно досега. Но имаш ужасно много неща да направиш, за да вдъхва сайтът ти доверие в потребителите и да ги превърне в клиенти.

Ама така е, като всеки в България разбира от всичко и си прави сам всичко... Дали да не взема да ремонтирам покриви... По нов - Програмистки метод 😀

Originally Posted by ivok
@ianis-build - ако си мислиш, че като се качиш от 5то на 3то или 2ро място, ще потекат реки от злато....не се впрягай толкова. Има бизнес, който много зависи от класирането в гугъл, има и такъв, който не зависи толкова от това. Сигурен съм, че твоя е от вторите. Кажи честно, като беше по-нависоко в гугъл - трепеха ли се клиентите за покриви?
Докато бях в топ10 на която и позиция да съм бил все същите посещения имах +- 4-5 но на втора страница е друго посещенията паднаха на половина от 20-30 дневно паднаха на около 10 а иначе 30-уникални правят по 150 импресии така че сайта кара хората да се заглеждат в него и от тези 30 5-6 званят и от тези 6 един се съгласява да му направя ремонт защото ако аз се заемам с по 6 обекта дневно ще се наложи цяла софия да рааботи за мене.

Ако от този сайт всеки ден идва по един нов клиент да му правиш покрива, аз от утре почвам да правя покриви.🙂

Е човече ти ме разби така е просто когато съм на работа нямам време ка когато съм вкъщи ме мързи та чак ме боли.
Има много неща за оправяне по саита и галерията все ме мързи да оправя и там е голяма шарения и но ще го оправя малко по малко.
наистина има много неща за оправяне по сайта, за да вдъхва повече доверие...
смачкани картинки, пунктуационни и правописни грешки, неотварящи се картинки, трудно четим текст, на началната страница има промоция до 31.08, a за керемидите е до 31.07... В галерията не може да се кликне никъде, при цените все едно някое дете е оцветявало картинка с каквито боички са му попаднали, а title е "Untitled", цветовете са различни на много места - от черно, през розово, до бяло - за едни и същи елементи на страниците, в меню Дейности Топлоизолация се повтаря на 2 места, всички Съвети се отварят без дизайн, За Нас е с различен дизайн и все едно е друг сайт, Карта на сайта също.... Бях кликвал на сайта, но не се бях заглеждал по-подробно досега. Но имаш ужасно много неща да направиш, за да вдъхва сайтът ти доверие в потребителите и да ги превърне в клиенти.

Ама така е, като всеки в България разбира от всичко и си прави сам всичко... Дали да не взема да ремонтирам покриви... По нов - Програмистки метод 😀

Е човече ти ме разби така е просто когато съм на работа нямам време ка когато съм вкъщи ме мързи та чак ме боли.

Това е най-доброто което каза в темата! За това - даваш пари за програмист, за дизайн, за СЕО и нещата ще станат. Това не значи да изсипеш няколко хиляди лв в сайта. С малко ресурс може да постигнеш много, стига да четеш и да се учиш от хората, които ти казват кое и как.😉

Има си силни сезони от началото на юни до средата на август и след това от началото на септември до средата на октомври.
Но това с едния клиент на ден е просто пример исках да кажа че не количеството е важно а качеството което се отнася и за сайта иначе 2-3 обекта на седмица са наши.
Ако от този сайт всеки ден идва по един нов клиент да му правиш покрива, аз от утре почвам да правя покриви.

Наистина доста неща понаучих от форума за което съм много благодарен на всички търсил съм и в други форуми но Webmasterbg e №1
Това е най-доброто което каза в темата! За това - даваш пари за програмист, за дизайн, за СЕО и нещата ще станат. Това не значи да изсипеш няколко хиляди лв в сайта. С малко ресурс може да постигнеш много, стига да четеш и да се учиш от хората, които ти казват кое и как.

Back
Горе