Re: Оферта за сео
ianis-build, В предишната тема ти дадох достатъчно насоки с които сам можеш да върнеш позицията на сайта си, не знам дали си обърнал внимание на това, което ти казах.
Имай предвид, че ако платиш на някой, част от парите ще останат за него като печалба, а реалната инвестиция в закупуването на линкове/съдържание ще бъде по-малка от общата ти отделена сума от 100 лева.
Реално със 100 лева можеш да си закупиш повече от 20 добре написани статии от професионален копирайтър, които са над 400 думи + събмита им в директории за статии. Линковете от там ще останат докато съществува директорията - на теория вечно.
Истината е, че всеки SEO специалист работи по различен начин в което няма нищо лошо - някой използват директории за статии, други бухат сателити, трети купуват линкове.
Аз лично предпочитам първият вариант и само ако се стигне до по-груба сила се прибягва до другите два.
Ако не си сигурен какво да правиш - най-добре отдели парите за SEO консултация. Ти си знаеш най-добре положението.
Но имай предвид, че в SEO понятието еднократно не съществува. И да ти се върне позицията смятам, че няма да се задържиш много, защото имаш и не малка конкуренция, която най-вероятно също плаща за SEO.
Дано да съм бил полезен с насоките 🙂