SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ПАри от www.exchange.bg

ilianskim

Senior Member
Искам да намеря някой колега който е получил пари от тоя сайт .Ако има такива нека да драснат един ред и да кажат поне едно да ;) това е
PS: тоя месец март вече съм надминал 30 лева и ще се види дали ще има пари или всичко ще е просто една студена вода :)
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Ами не знам дали съм изкарал , след края на този месец ще разбера дали ще получа тия пари които съм събрал в сметката си при тях някъде към 40 са да видим дали ще ми подлеят водичка :)
с тяхните преизчислявания .Мисля , че и моята банка бачка с този софтуер винаги смъква сумата в сметката ми на половина :)
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Каквото пише това плащат ;)

btw скрипта на myvideo-box.com твое производство ли е ?
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Да ,но не е довършено всичко както го бях замислил :) ,дано да са коректни ексченджа
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Общо до момента: 21.49 лв

Eй ще ме убият тия хора от 37 лева вчера ме преизчислиха на 21.49 .Изводът използвайте този сайт само в супер крайна нужда и то ако Ви носи посетители , а пари от там никога никой не е взел .
Ето кликовете/импресиите ,които съм направил с моя сайт за последните 30 дни
18,460 / 1,708,152 .Сега е момента да се пусне един ексченджър който да е само за стабилни сайтове в момента в ексчендж бг има 2 - 3 сайта които имат по повече от 1000 посетителя на ден системата умира явно .
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

20 000 клика и 22 лева ?! :)
0.00116 лв. на клик :)

ilianskim, на каква база са тези им преизчисления? :)
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

То те са си за банер размяна.
При толкова кликове с easytrader може да докарваш няква пара
Направо ползвай само тях
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Аз нямам нищо против да са само банер ексчендж , но след като има опция да изкарваш "уж пари" то е кофти ,защото все едно ти бърка някой в джоба . Насе там са на принципа ако някой "рекламодател" избере да показва на сайта ти рекламите си и някой кликва ти плащат (едно към гьотфере ) уж ,но дали някой те е избрал какво се показва никой не знае .На всички на които им минават сметките 30 лева (минимална изплатима сума ) на първо число всеки месец ти смъкват толкова парите ,че да си под 30 лева и да не платят за предния ,което си е измама само по себе си .Затова никой голям сайт не ги ползва .Единствените големи сайтове са филмите.ком и гледай.тв които принадлежът на същата фирма която прави ексчендж.бг т.е. те трупат посещения единствено от това ,че въртят безплатно банери във всички сайтове от тая система. Иизитрейдъра е много недоразвит и има много малко програми ,ползвам го , но или няма да ми одобрят сайта или кликовете са доста минимални .А лев максимум на ден не е голяма работа .Предпочитам да пренасочвам към своите си сайтове отколкото да правя безплатна реклама на ексченджа и на някой фирми които плащат на действие .Пример в иизи трейдър въртях една такава реклама на действие 3 дни и 50000 имресии поне 100 клика и насреща 0.00 лева .Е мерси като ,ще им рекламирам сайта за без пари по добре да пратя 100 човека по мои сайтове със гугъл реклами и да кликнат 10 пъти за 50 цента ма не и без пари.
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Същата работа като neogen-ите, значи...
Нямат право 3 от 3 позиции да са на техни сайтове... ;)
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Ето приятели защо ми изчезнали пари от сметката :
Сметката ви е намаляла, вероятно защото сте били нарушили правилата ни. В сметката ви се натрупват пари като се показват реклами на наши рекламодатели, а рекламодателите ни не показват рекламни полета по сайтовете си и поради тази причина не е нужно да гледате сайтовете на другите издатели като вас. Знаем, че има издатели които не са изпълнили отчасти някои от правилата ни и сме ги предупредили.
това оригинала от тяхното писмо на въпроса
Blagodaria za zabelejkata mnogo dobre znam usloviata , biaha si spazvani i banerite vi biaha na v dobra pozicia .Vidiah mnogo drugi sitove da ne gi spazvat dosta vreme sled novovyvedenite pravila , systo taka biah popital izri4no vyv foruma vi ste polucha li parite si za prednia mesec imah 37 leva a sega sa samo 21 .Pri nekorektno otnoshenie ot vasha strana ne moje da ochakvate obratnoto ot men .Prekratiavam pokazvaneto na vashite baneri do poluchavaneto na parite si .


П.С : всичко ми е ясно само едно не ми е ясно обяснете ми това какво означава и как сте го разбрали
Сметката ви е намаляла, вероятно защото сте били нарушили правилата ни. В сметката ви се натрупват пари като се показват реклами на наши рекламодатели, а рекламодателите ни не показват рекламни полета по сайтовете си и поради тази причина не е нужно да гледате сайтовете на другите издатели като вас. Знаем, че има издатели които не са изпълнили отчасти някои от правилата ни и сме ги предупредили.
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Ми явно да ,но важното е ,че така или иначе и те умират скоро и аз съм си извлякъл каквото ми трябва от тях.
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

бате много правилно си решил да си въртиш твоите сайтове :)

Тия типове са много глупави и сами си цакат бизнеса, щом твоят сайт е от големите им риби трябва да теуважават и да те глезят (подаръчета, бонуси, картички за празниците .....) иначе им казваш едно дгд и алтернатива винаги има :)
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

това съм го написал за форума им , но понеже съм сигурен ,че ще го изтрият ще го пейстна и тук можете да си направите сами изводи прав ли съм или не.Моя съвет е ползвайте го ексченджа ,но разчитайте на пари :)
имам я от комуникация с много уебмастъри , който както мен са минавали границата от 30 лева и то доста над нея са били и поради някакви обстоятелства парите изчезват от сметката .Ако се намери този уебмастър тук който е получил пари от вашата система аз лично ще си изтрия постовете тук както и ще се поправя в други форуми ,но засега 2 мнения няма.Всеки уебсайт , при Вас който е с над 1000 посетителя спря да показва банерите Ви на добри места поради липсата на стимул.А най-добрият стимул са парите .В момента системата Ви върти банери на 3-те големи сайта ,които са ваши и едва ли е трудно да се досетим защо са посещавани като банерите им се въртят по милион пъти дневно .Продължавайте така и скоро ще си играете на банер ексченж с няколко сайта в хит .бг и фрии .бг който имат по 100 човека максимум на ден .
И за да не съм голословен да изредя сайтовете по посещения :
1.gledai.TV собственост на Нетсенсе
2.Filmite.com собственост на Нетсенсе
3.Да Да Два - Безплатната търсачка /вече не въртят ваши банери или поне минимално ,но аз не намерих такива днес
4. .strastni.com/ банера им е най-долу вдясно
4. mp3.m-b0x.com/search/search.php са само с един банер най-долу на страницата
5.mucunki.com един два банера също не в горната част
6. animes-bg.com/ върти банери само на /snimki.animes-bg.com/ а на основния нито един банер
7. ruse-news.com/ сайт с доста по скромни посещения от предните който също не показва банери на основните си страници вероятно на локалните си клиенти .
8.store.bg които показват един банер най-отдолу
9.XtreeMe TorrenT
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Що не им теглиш една и да спреш да си тровиш нервите с тях? Ясно е, че ще видиш пари на Видовден...
 
Re: ПАри от www.exchange.bg

Аз съм спрял да се хабя заради тях , просто е добре другите да не се заблуждават от това , че може да изкарват пари от тях .Много добре съм компенсиран от една малко известна търсачка , която ми прави посещения вече с над 1 К на ден което е доста по добре от обмяната на банери не ми искат никакво място от търсачките ;). Така ,че изводът е само един : банер ексчейндж Нейн Данке - СЕО е истината братя :) .Над 3 К посещения на ден от търсачки е добър резултат според мен.Гледам ,че масово хората преминаха към иизи трейдъра да видим дали ще получа парички следващият месец от тях .
 

Горе