SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Пазарът на домейни :)

Re: Пазарът на домейни :)

Ц, ц, ц за 700лв. да продадеш партията майка...
Днешната младеж капка свян нямате.

Много се смях, като го научих. :)
 
За: Пазарът на домейни :)

За: Пазарът на домейни :)

Сталин, Брежнев и Георги Димитров ще ви накажат всичките!!! :evil:
 
Re: Пазарът на домейни :)

Станишев си иска домейна: Информационна агенция Дартс нюз - dartsnews.bg

И моят коментар по темата от FB:

Типично по комунистически лъжат и мажат. Гнусотия. Малко да се бяха запознали технически как изтича домейн. Сайтът с месеци е бил спрян за това, че не е платен. Как така никой не е забелязал?
 
За: Пазарът на домейни :)

За: Пазарът на домейни :)

Самият Русев пък е готов да върне домейна на сайта на соцлидера. "Идеята е, че със закупуването му, аз спасявам идентичността на Станишев в интернет и му давам втори шанс да общува с хората онлайн"

Това не е развитието, което очаквахме. Иво Апостолова подаряваше домейна с идеята да се използва за анти-БСП агитация, а сега главата на ПЕС ще си го върне. Даже се оказва жертва при това развитие на историята.... объркана фактура и хиени блогъри, които дебнат за да му откраднат домейна. ::)
 
Re: За: Пазарът на домейни :)

Re: За: Пазарът на домейни :)

и хиени блогъри, които дебнат за да му откраднат домейна. ::)
еми пък да не би на не е хиена, ако влагаш смисъла на страхливото животно дето дебне да отмъкне мършата от хапката на лъва, си е точно така.
станишев е много гнусен и всеки нормален човек гледа да е далече от него. това явно не се отнася за блогъри-хиени пък и 10 мин слава в жълтите вестници си е друго...
абе пълна скръб и запек.
 

Горе