bgkulinar
Меринджей
От изестно време стартира партньорската програма на БГ Кредит. Няма изискване към тагета на сайта, позиция на банерите/текстовите линкове или други ограничения.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Не виждам как ще стане това, освен ако специално не изтрие аффид.nbsp каза:Ако някой се върне на сайта след седмица, но не ползва аффид в урл-а?
За съжаление с телефонните обаждания не знам как може да решим проблема, иначе УРЛ-то води директно към страницата със заявките. Това с банерите не го разбирам. В УРЛ-то банерите на партньора е "включено" аффид или имаш нещо друго предвид?nbsp каза:Има и други начини по които потенциално изтича трафик. Телефонно обаждане без проследяване или рекламни банери които се въртят.
На този етап - не.nbsp каза:Предлагате ли статистики за уникални посещения, брой попълнени форми и техният статус?
Има много начини за да стане. Да изтрие аффид е просто един от тях. 🙂bgkulinar каза:Не виждам как ще стане това, освен ако специално не изтрие аффид.nbsp каза:Ако някой се върне на сайта след седмица, но не ползва аффид в урл-а?
Имам предвид рекламите банери на вашият сайт (лендинг пейджа) към трети сайтове.bgkulinar каза:За съжаление с телефонните обаждания не знам как може да решим проблема, иначе УРЛ-то води директно към страницата със заявките. Това с банерите не го разбирам. В УРЛ-то банерите на партньора е "включено" аффид или имаш нещо друго предвид?nbsp каза:Има и други начини по които потенциално изтича трафик. Телефонно обаждане без проследяване или рекламни банери които се въртят.
от тук http://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=18350&view=findpost&p=135525Може би в един бъдещ момент ще стане и по този начин, но на този етап нямам време да се занимавам и с това. На този етап партньорите ще трябва да се молят, клиента да не трие аффид от УРЛ-то. Има логика и в двата варианта, но се занимавам с няколко проекта и физически ми е невъзможно за момента.
До момета подобни програми (за кредити) минават през Изитрейдър. Там има опция за плащане на клик и на попълнена заявка. Неслучайно "Моите пари" се отказаха от този тип програма, просто не е изгодна за търговеца. Защото голяма част от заявките или кликовете са фейк.timeloop каза:практиката в този сектор е да се плаща за lead и не на процент именно за да се избегне този проблем.
Нямаш 30 мин?bgkulinar каза:Така е, няма време.
Вече има бисквитка. Тествано е и работи. Бисквитката се пази три месеца, през които ако някой посети сайта през друг партньор, ще си остане бисквитката с вашето аффид.predpriemach.com каза:И аз съм на мнение че трябва да има и бисквитка.