SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Партньорска програма?

Здравейте колеги и колежки !
Искам да ви попитам някой знае ли добра и надеждна партньорска програма в БГ която да ползвате и да сте доволни от нея, ако изобщо има такава :)
 
Re: Партньорска програма?

Конкретно за банери които да поставя в моя сайт и да водят съответно към сайта на партньора с който съм сключил договор, като по този начин аз да получавам някакви финансови облаги било то от клик или процент от печалбата при закупена стока.
Няма значение какво ще рекламирам, само без порнографско съдържание.
 
Последно редактирано:
Re: Партньорска програма?

Съвсем скоро пускаме новия афилиейт на Кабината - курсове по чужди езици онлайн. Комисионната е 15% като цените на курсовете варират от 250 до 450 лева. Може и сега да се запишеш, но все още детайлизираната статистика за афилиейтите не е готова. Като стане готово всичко, ще пусна цяла нова тема.
 
Re: Партньорска програма?

Благодаря много за информацията на всички. @bgkulinar точно за това ставаше на въпрос мерси много, с нетърпение ще чакам темата.
 

Горе