SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Писане на тестимониали

bgkulinar

Меринджей
Съжалявам за грозната заемка, но българската дума благодарност някак не ми се връзва. Както и да е. Напоследък установих за ефекта на тестимониалите върху продажбите и кликовете на сайта (благодарности на Руми). Винаги съм си мислел, че не вървят, но явно доста съм грешал. Говоря за инглиш трафик, не за БГ. Та се разрових малко из нета и попаднах на няколко много добри източника: указания за писане на тестимониали (в случай, че все още нямате такива :)) и малко простички примера.
 
Re: Писане на тестимониали

Като се замисля, наистина е логично да има резултат. Когато съм в ролята на потребител им хвърлям по едно око...
 
Re: Писане на тестимониали

bgkulinar,
явно много черпене и се събира на Румито ;)

Аз лично никога не чета такива неща - даже напротив - видя ли такива ми става смешно и преминавам нататък, но явно не всички мислят като мен ;)
 
Re: Писане на тестимониали

За Румито - винаги!

Иначе тести-сите (по-кратко е (.)(.)) винаги ми напомнят за Апостол, но явно в Америчка не мислят така :icon16:.
 
Re: Писане на тестимониали

Аууу изчервих се :-*

Тестимониалите са много важно нещо. Днес написах 2 броя, то не беше "намерих си ново гадже", повиши ми се мъжката издръжливост", "колегите ми завиждат", "кожата ми стана по-мека" - винаги много се забавлявам докато ги пиша.

Най-важното е, че чрез тях казваш какво да очакват от продукта ти и ако потенциалните клиенти видят решение на проблема си или най-добре, асоциират се с човека, който го е написал и бум - продажба :D

ПП Днес си направих нов сейл пейдж и сега чакам да накасам продажбите (.)(.)
 

Горе