Питане за SMS Реклама в Joomla 1.5?

Lamer4o

New member
Привет на всички,искам да попитам имали такъв плъгин / модул който да сложа в Joomla 1.5.(2), който хора да Пращат СМС за 60 стотинки с сайта си, и да им се появява в нещо като странично меню т.е.
Примерно :
Имам страница SMS реклама, в която трябва да направиш следното за да ти се пусне реклатама на сайта :
1-ва стъпка пращането на СМС с Текст на Номер ... така
2-ра стъпка да дадеш Име на Сайта, Линк към банерът, Линк към сайта и Описание...
3-та стъпка след като стре пратили СМС , получавате обратен код който да въведете ето тук (и кутийка за въвеждане на кодът)
И когато всичко е направено / попълнено като човекът натисне
Изпрати / Откъз (натисне на изпрати) да се появи веднага в това странично Меню (adv sms в смисъл) в който като посочиш името на даден сайт да ти изкача описание и банерът който човекът е сложил, така и тази реклама да седи примерно 1 месец, обаче да показва само 10 рекламки и при всяка импресиа (рефреш) да се Въртят "роатират"
Ще съм много благодарен за помоща ^^

Re: Питане за SMS Реклама в Joomla 1.5?

Аз питам, дали има такъв модул който да сложа в джоомла чрез SMS да се слагат реклами в сайта ми, дадох пример по-горе за какво става дума... г/д накратко
Модул който да кача на Джоомлата да му сложа кодът примерно от мобио.бг и когато човек праща СМС с неговият си сайт да се слага там и да има ограничение от показване на 5 сайта, а другите да се въртят т.е. пращат 50 човека с 50 различни сайта и на страницата се показват само 5 (за 30 дена говориме) и при всяка импресия , рефреш на сайта да се въртят (роатация) ...

ако мога да дам пример може да посоча shell-bg.com

И Между другото,вече около 5 пъти опитах да се регистрирам в мобио.бг но все не ми позволяват...

Последно редактирано:

Можеш да редактираш модула за реклама на Мобио по подобен начин да работи.

Както споделих горе, в мобио.бг нещо не ме приемат явно насериозно защото около 5 пъти (ако не и повече) се опитвам да се регистрирам,но всеки път ми отказват.Затова питах дали има модул разпространен в интернет който да мога да нагодя към моята Джоомла, но ако трябва да платя за да го напишат при положение че това ми е 1-вият сайт да плащам да ми напишат 1 модул което съм сигурен че ще е солено, а и непознавам такива хора който ще могат да го напишат...

Edit : Ivo.Apostolov търсих те на скайпа който си посочил но гледам все още не си ме приел...

Добре, примерно съм свалил модулът от мобио.бг за Джоомла за смс рекламата, обаче как да го направия хора като пратят смс и им се сложи Линкът в сайта ми обаче да се показват примерно 5 (или 10) и да се въртят на всяка импресия (т.е. на всяко влизане или рефрешване на сайта да се въртят рекламите)

Отваряш: от tpl -> default.php

на ред 32:
$query = "SELECT * FROM #__smsads ORDER BY id DESC LIMIT {$tcount}";

Променяш на:
PHP:
$query = "SELECT * FROM #__smsads ORDER BY rand() LIMIT {$tcount}";

ред: 34:
$query = "SELECT * FROM #__smsads WHERE timestamp>=DATE_SUB(NOW(), INTERVAL {$tdays} DAY) ORDER BY id DESC";

променяш на

PHP:
$query = "SELECT * FROM #__smsads WHERE timestamp>=DATE_SUB(NOW(), INTERVAL {$tdays} DAY) ORDER BY rand()";

ПС: не съм тествал, но би трябвало да работи 🙂

Последно редактирано:

Отваряш: от tpl -> default.php

на ред 32:

Променяш на:
PHP:
$query = "SELECT * FROM #__smsads ORDER BY rand() LIMIT {$tcount}";

ред: 34:

променяш на

PHP:
$query = "SELECT * FROM #__smsads WHERE timestamp>=DATE_SUB(NOW(), INTERVAL {$tdays} DAY) ORDER BY rand()";

Значи това ще ми позволява да се въртат?Добре обаче понеже за първи път се срещам с такъв модул понеже пише да показва 10 линка като изпратят повече от 10 хора и го има това за вартенето ще се показват и другите нали ?

Edit : става дума за /mod_smsads/tmpl папката нали?

Последно редактирано:

Все пак пиши на скайпа на мобио. Вярвай ми, че са доста отзивчиви, бих казал, че е учудващо за България 🙂

Все пак пиши на скайпа на мобио. Вярвай ми, че са доста отзивчиви, бих казал, че е учудващо за България 🙂

И от скайпа :

[21.5.2010 г. 09:41:51] Mobio Office: Здравейте,
[21.5.2010 г. 09:42:31] Mobio Office: Относно този въпрос моля объренете се с запитване към office@mobio.bg ,от там ще ви отговорят в рамките на 48 работни часа !
Пратих там е-майл,и все още няма никакъв отговор 🙁

И от скайпа :

[21.5.2010 г. 09:41:51] Mobio Office: Здравейте,
[21.5.2010 г. 09:42:31] Mobio Office: Относно този въпрос моля объренете се с запитване към office@mobio.bg ,от там ще ви отговорят в рамките на 48 работни часа !
Пратих там е-майл,и все още няма никакъв отговор 🙁

ОФФТОПИК: вероятно защото 48-те работни часа изтичат в 9.42 сряда 26.05.2010 (събота, неделя и понеделник са неработни дни)

Back
Горе