SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Питане относно интернет доставчик

kpp0209

New member
Здравейте,
някой ползвал ли е услгите на Comnet (става въпрос за мобилен интернет за Бургас),някой от тези пакети: Мобилен Интернет - Предплатен Абонамент - 3м.

Предстой ми да прекарам няколко месеца там а интернет ми е нужен за работата ми.Причината поради която избрах точно тази оферта е,че няма да трябва да се разправям с техници, също така предлагат 3 месечни договори което ме устройва напълно.Понеже предишният път когато се прибрах в България и си купих интернет бях зверски изигран от един от мобилните оператори,сега реших да проуча предварително.

Моля ви ако някой ползва улсугите на тази фирма и по-специално мобилния инернет да пише какви са впечатленията му.

Благодаря предварително на отзовалите се.
 
За: Питане относно интернет доставчик

За: Питане относно интернет доставчик

Тези са лидери в Бургас и наистина всичките им услуги са много добри. Аз не съм използвал мобилния интернет, но ако съдя по другите им услуги са много добри. Аз съм на 30мб при тях и скоростта никога не ми е падала под това а винаги е почти двойна, да не говорим, че имам снимки как е стигала 2000мб което си е невероятно- да плащаш за по- малко а да получаваш повече snimkaa111.jpg
 
За: Питане относно интернет доставчик

За: Питане относно интернет доставчик

jab4o, благодаря ти за отговора.От думите ти съдя ,че може да се има доверие на тази компания.Надявам се да имат добро покритие и наистина да се достигат скоростите посочени в сайта им.
Благодаря отново :)
 
За: Питане относно интернет доставчик

За: Питане относно интернет доставчик

Може да се вържеш и на Digicom.bg. Нямат договор. Плащаш месец за месец. В кой квартал ще бъдеш? Комнет нямаха покритие в някои квартали на Бургас.
 
За: Питане относно интернет доставчик

За: Питане относно интернет доставчик

ivo1017,
мерси за отговора.Ще бъда в Зорница,до болницата.И аз предположих ,че можеби покритието ще бъде проблем,но найстина е много по-удобно понеже няма нужда да се разправям с техници,кабели и тн. Digicom.bg предлага само кабелен нали?
Благодаря :)
 
Re: Питане относно интернет доставчик

Леко подвеждащо ми се вижда скоростта с MiFi-то Unlimited!?!? Самото устройство има ограничение 21 Мбит/сек, което можеш да сметнеш също като сравниш с примерните скорости за сваляне на файлове, дадени за другите устройства.

Прегледай офертите на Виваком за предплатен трафик + устройство. Huawei E353 поддържа до 14.4 Мбит/сек, другите два 3Г модема са наполовина. MiFi рутерът поддържа 21, но е по-скъп. Недостатък е, че периодът е за всеки 10 дни 14.90 лв за 1.2ГБ (първите 10 дни влизат в цената..
 
За: Питане относно интернет доставчик

За: Питане относно интернет доставчик

bgkulinar, много благоря за отговора.Относно офертата на Комнет 8 Mbit/s или 10 Mbit/s ме устройват идеално.Най-важното за мен е няма лимит,защото понякога ми се налалга да изпращам или получавам големи файлове.Прегледах няколко пъти сайта на Комнет и никъде не намерих да е упоменато да има някакви лимити за обема интернет трафика.Ако найстина е възможно да се подържат тези скорости (8 Mbit/s или 10 Mbit/s) и няма лимит на обмена на трафика ме устройва идеално.

Можеби изглежда странно да имам чак такива претенции и да разпитвам толкова много само за един интернет който ще ползвам само няколко месеца ,но миналата година когато се прибрах в България бях измамен от един от мобилните оператори("забравиха" да ми кажат, че след достигане на определен обем, скороста пада до до такава степен ,че интерента става неизползваем).За това тази година реших да не се оставям да ме правят на глупак и да проуча предварително как стоят нещата.
Отново багодаря на отзовалите се.
 

Горе