Desisslava Dimitrova
Member
Здравейте,
Пиша статии, разкази и други.
Аз съм креативна, с отлична езикова култура и уникален авторски стил.
Статиите са на български език и ще бъдат създадени изцяло според вашите изисквания.
Кратки срокове. Те зависят от вида на статията, обема и тематиката. Колкото е по-малка статията, толкова по - кратък ще е нейният срок. Може да варира от няколко часа, до няколко дни.
Любими теми:
Психология,
Право;
Семейство;
Деца;
Училище;
Философия;
Отношения;
Теми, по които избягвам да пиша:
Политика;
Коли;
Вижте приложеният линк.
В сайта има всичко необходимо - информация, цени, примерни статии и разкази, които също може да използвате за вашия сайт, списание и др.
Само да вметна, сайтът е направен от мен, с помощта на домейн от allе.bg. Мога да съм полезна и в тази насока.
Ако проявявате интерес, ще се радвам да работим заедно!
Пиша статии, разкази и други.
Аз съм креативна, с отлична езикова култура и уникален авторски стил.
Статиите са на български език и ще бъдат създадени изцяло според вашите изисквания.
Кратки срокове. Те зависят от вида на статията, обема и тематиката. Колкото е по-малка статията, толкова по - кратък ще е нейният срок. Може да варира от няколко часа, до няколко дни.
Любими теми:
Психология,
Право;
Семейство;
Деца;
Училище;
Философия;
Отношения;
Теми, по които избягвам да пиша:
Политика;
Коли;
Вижте приложеният линк.
В сайта има всичко необходимо - информация, цени, примерни статии и разкази, които също може да използвате за вашия сайт, списание и др.
Само да вметна, сайтът е направен от мен, с помощта на домейн от allе.bg. Мога да съм полезна и в тази насока.
Ако проявявате интерес, ще се радвам да работим заедно!