Плащане с кредитна карта, без модул в сайта?

• Автор Автор ivok
  • Начална дата Начална дата

ivok

Bashmaistora
Да речем, че някои иска да ми прати пари от кредитна карта за някаква услуга или стока, но нямам уеб модул за подобно плащане, какви са вариантите?

Аз се сещам единствено да намеря човек със сайт за плащане с кредитна карта. Там да се направи транзакцията за фиктивна услуга или стока и после като получи парите си в сметка, този човек да ми ги прати в моя сметка.

Други идеи?

Re: Плащане с кредитна карта, без модул в сайта?

Единствения ти вариант е да ползваш payment gateway - дали са ти двата най-често използвани варианта, paypal и epay.

Не мога да се съглася с това 🙂

Защо? Аз все си мисля, че колкото и да ги гледах условията м/у ebg и epay се оставах с впечатление, че по-хубавите са на ebg. Дори таксата им е 2 пъти по-малка. Изготвят и индивидуални оферти, просто е въпрос на питане.

Може да направиш интеграция с еБГ, те позволяват да се плаща директно с кредитна карта, без клиента да има регистрация в сайта им. (не че някой въобще ползва ебг, ама това е друга тема).

Защо? Аз все си мисля, че колкото и да ги гледах условията м/у ebg и epay се оставах с впечатление, че по-хубавите са на ebg. Дори таксата им е 2 пъти по-малка. Изготвят и индивидуални оферти, просто е въпрос на питане.
Такса за какво?
Цените на eBG бяха безумно високи, то за това и не ги слагат в сайта. Ако са ги намалили, пак едва ли могат да паднат до цените на ePay или на банките, когато става дума за виртуален пос.

Такса за какво?
Цените на eBG бяха безумно високи, то за това и не ги слагат в сайта. Ако са ги намалили, пак едва ли могат да паднат до цените на ePay или на банките, когато става дума за виртуален пос.

Хм, аз ползвам двата gate-a, но в ебг ми е по-евтино. Примерно в Epay.bg merchant account e 200лв. (годишна) такса, а в ebg.bg 10лв месец? 🙂

Хм, аз ползвам двата gate-a, но в ебг ми е по-евтино. Примерно в Epay.bg merchant account e 200лв. (годишна) такса, а в ebg.bg 10лв месец? 🙂
Приемаш ли плащания с карта през ePay?

Приемаш ли плащания с карта през ePay?

Не, отказах го, защото не видях смисъл да им давам 200лв. Мога, ако желаеш да изнамеря офертата от ебг и да ти я покажа? 🙂

Не, отказах го, защото не видях смисъл да им давам 200лв. Мога, ако желаеш да изнамеря офертата от ебг и да ти я покажа? 🙂

Ще се радвам.

При мен подобна такса няма. Но не приемам плащания с карти през епей.

Ще се радвам.

При мен подобна такса няма. Но не приемам плащания с карти през епей.

Е то точно затова нямаш подобна такса. Таксата се води за Merchant account, тоест за акаунт, който приема плащания през кредитни карти, докато примерно при ебг няма такава, затова ми се стори по-удачен вариант. Ще ти драсна по-късно на скайп, за да ти я изпратя, че в момента нямам възможност! ;D

Back
Горе