Повишаване на броя backlinks

Re: Повишаване на броя backlinks

Накарай потребителите си да ти правят беклинковете. Сложи им нещо ценно, което могат да вземат за блог, форум, сайт. Измисли как да използваш големите социалки. За спаменето получи доста добри съвети. И съм много за идеята (не помня тук ли ти я дадоха, че ти отвори няколко теми) да направиш истински сателити, а не такива с по една статия, които също да тикаш напред. Понякога може да останеш изненадан, че сайт, който си предназначил за сателит, води много повече посетители от предварително нарочения за основен.

Да идеите ви са много ценни. Днес цял ден ровя и си правя регистрации по форуми и т.н. И открих толкова много сайтове които не са в топ10 на google но това не им пречи да имат PR 4-6 и по 100 000+ регистрирани потребители които могат да се облъчат с завоалирани рекламни постове. От рода на юзера Х пише търся си еди какво си или препоръчайте ми някой да ми свърши даденото нещо и аз хоп да се явя и да пусна ми ползвай тези (без да казвам че сайта е мой).

Стигам до извода, че явно трябва да бутам повече и моята Affiliate програма и да не разчитам само на сегашните ми affiliates или да чакам някой да дойде и да каже искам да съм ти affiliate. А да насърчавам и сегашните ми потребители да ми стават сателити.

пускай голи каки в малък размер и ги отключвай само след пряк линк от друг сайт 🙂

Държа да подчертая, че в случая обсъждаме само блог коментарите. Програмата има още двадесетина адона (проверка на пр, проверка на живи линкове, проверка на беклинкове и т.н.), което я прави изключително полезна, бърза и удобна при работа. Не агитирам никого да си купува СБ и многократно подчертах, че спаменето по блогове е само едно от предназначенията и. (Вярно основното, но далеч не единственото)

Благодаря ти за отговора. Тази програмка само лицензирана на всеки отделен комп ли работи - може ли някой като си я купи да я даде на още някого?

Благодаря ти за отговора. Тази програмка само лицензирана на всеки отделен комп ли работи - може ли някой като си я купи да я даде на още някого?

един лиценз е валиден за две работещи копия ... мисля на един компютър. Поне при мен така работи. На два компютъра не работи.

Един лиценз е валиден за един компютър. На този компютър можете да отворите произволен брой сесии на програмата, които работят абсолютно независимо една от друга (с изключение на адоните). Ограниченията са единствено връзката ви с интернет, възможностите на компютъра ви и въображението ви.

Втори лиценз може да си вземете с отстъпка (договаря се индивидуално)

Като анализираш конкуренцията по-скоро се опитай да видиш логиката на техния линкинг отколкото конкретно да дублираш. Виж коя тактика използват като цяло, защото те са успели да влязат в топ 10, т.е. каквото и да са направили то е резултатно

За: Повишаване на броя backlinks

За да не отварям друга тема ще питам тук:

Колко време трябва да мине между серии беклинкс. Примерно днес съм направил 200, колко време е нормално да изчакам да видя дали ще има ефект от тях и да направя нови? Идеята ми е че искам да видя къде и как какви резултати ми идват и да не ги смесвам.

@mitiozo
Много труден въпрос колега 🙂. Зависи къде си ги правил тия линкове. Всеки един сайт се посещава от гугъл през различно време. А нали за да го види твоя линк гугъл трябва да посети първо сайтовете, където си линк билдвал 🙂. Ако искаш да си 100% сигурен, че ефекта е преминал може би трябва да чакаш няколко месеца. Естествено не ти препоръчвам това защото ще изгубиш много време в което не трупаш линкове.

Последно редактирано:

@mitiozo
Много труден въпрос колега 🙂. Зависи къде си ги правил тия линкове. Всеки един сайт се посещава от гугъл през различно време. А нали за да го види твоя линк гугъл трябва да посети първо сайтовете, където си линк билдвал 🙂. Ако искаш да си 100% сигурен, че ефекта е преминал може би трябва да чакаш няколко месеца. Естествено не ти препоръчвам това защото ще изгубиш много време в което не трупаш линкове.

Май си трябваше нова тема 🙂

Back
Горе