Re: Ползвате ли специални очила за PC?
всъщност ми подариха вносителите едни и затова го порекламирвам малко :shrug:
реално на ден съм 16-18 часа зад компютъра и нямам идея защо имам все още идеално зрение
но след едно натравяне с алкохол преди няколко месеца особено като пийна концентрат на следващия ден болката в очите е екстра.
по въпроса за очите - естествено не ми е в стила да рекламирам на подобни места - но трябва всички да се замислим сериозно защото общо взето с очите и ръцете си изкарваме хляба в нашия бранш
описаните очила не са очила за работа с компютър . Предназначението им е отмора на очите, не съм специалист и няма да коментирам технологията, но знам че е руска, със всички сертификати са и според колегите ми в москва имат ефект.
много внимавайте какво купувате , споделиха ми че пазарът е задръстен от всякакви ментета на очила и за компютър и тренажори, които обикновено водят до бързо влошаване на зрението . препоръчаха ми в никакъв случай да не купувам каквито и да е китайски .
btw ако някой знае свестен очен лекар в София нека си признае , защото аз наистина сериозно се притеснявам от проблема който си навлякох с фалшименто водката