Ползвате ли Google checout

wood

Senior Member
има ли смисъл да се регистрирам в Google checout . По точно някой мой услуги да се плащат с PayPal и Google checout .
Ако някой ползва Google checout моля да обясни как се превеждат парите, има ли минимум за превод и нещо подобно на PayPal ли е.

Re: Ползвате ли Google checout

в началото, май първия месец беше превеждат парите бавно, после като ти плати някой и ти превеждат в банковата сметка след 3-4 бизнес дни. За ограничения не знам, май няма. Съотношението на плащанията пейпал/гч ми е 80/20, така, че според мен има смисъл. Това за US.

За: Re: Ползвате ли Google checout

За: Re: Ползвате ли Google checout

в началото, май първия месец беше превеждат парите бавно, после като ти плати някой и ти превеждат в банковата сметка след 3-4 бизнес дни. За ограничения не знам, май няма. Съотношението на плащанията пейпал/гч ми е 80/20, така, че според мен има смисъл. Това за US.

На няколко пъти искаха от чужбина да ми платят или с Google checout или с moneybookers. Сумите не са големи, с ПейПал ме устройва защото като събера 50-100$ и веднага ги тегля...Но с другите системи никога не съм работил и за това ме интересува в Google checout има ли минимум в парите за превод и теглене/какви са комисионните. В moneybookers имам Personal account.

За: Ползвате ли Google checout

Реших да се регистрирам в Google checout но там има само за САЩ и Англия...не виждам за други държави ???

Не можеш да приемаш плащания с Google Checkout, ако не си търговец в САЩ или Великобритания (за момента).

Предложете тогава някоя онлайн разплащателна система за Пакистан...Да е подобна на PayPal...аз се регистрирах в plimus.com, но все още се ослушвам и чета из форумите за тях.
Ще съм благодарен ако някой даде съвет от личен опит.

Back
Горе