SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ за WP тема

Re: Помощ за WP тема

Да полека лека ще набавя описание за всяка страница, отгоре над блока с итемите ще сложа описание на дадената категория, което ще включва повечето ключови думи описващи продуктите в категорията. Мисля че ще помогне, ти как мислиш?
А мисля да сложа една страничка с описание на начина на пазаруване онлайн и най вече от ИБЕЙ
 
Re: Помощ за WP тема

а защо първо не направи това ?

всички добри идеи на този свят първо са били идеи, после са реализирани, а най-накрая са монетаризирани.

съвет от мен ... смени начина на мислене. имаш ли идея - реализирай я ... парите колкото и да ти се струва странно сега ... идват сами .
 
Re: Помощ за WP тема

Съгласен съм, обаче за описанията завися от жена ми (щото съгласи се че ако напиша на някой американец или англичанин описание как да пазарува от Ибей с 25 правописни грешки ще си умре от смях и аз нищо няма да получа от това освен подигравки). А от друга страна с кодовете се опрвям сам и с ваша помощ. За това и првя работата от зад на пред. Надявам се сте ме разбрали, целта ми въобще не е бърза печалба, просто това е начина да направя нещо свястно.
 
Re: Помощ за WP тема

странна логика :) май и тя е на жена ти :)

btw под въздействието на женските си половинки , тук разни хора направиха доста добри проекти. тайната обаче е в това че жените всъщност са създателки на съдържанието. твоята явно не е от тия ... впрегни я да учи ингилизки и да пише текстове (нарича се преопитомяване) после ти изполвай текстовете (съдържанието) по правилния начин.

доколкото виждам от останалите колеги това е рецептата за успех :)
 
Re: Помощ за WP тема

Това е много добра идея ;)
Май ще я опитам, колкото до англииския тя емного добра, обаче да я накарам да пише за мойте проект !?!? ТОВА Е БИГ ПРОБЛЕМ.
Ще мъча работата някак си.
Проблема обаче си остава - в акаунта в CJ показва 0 импресии, а вече за два дни на сайта има над 300 уникални посетители, как се трайкват тези импресии? Мисълта ми е че не съм сигурен как съм се справил с кода им, който се поставя при изработването на рекламния блок в Ибей. А когато не разбирам нещо не мога да спя, да пия, да ... и сещате се нататък :)
 

Горе