SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ за WP тема

Последно редактирано:
Re: Помощ за WP тема

Много добре изглежда тоя сайт. На мен плугина за е шоп няма да ми трябва защото мисля да слагам продукти направо от ибей, амазон, разни хербал, медисин и изобщо идеята ми е в един сайт да публикувам афилиейт линкове към най - новите продукти от различните програми. Тях ги разгледах и може направо в тях да си генерираш подходящи за теб карета като в адсенсе и мисля че ще си изглежда като обикновен магазин, а дефакто аз няма да се занимавам с продажбите, само ще прибирам комисионните.
Мислиш ли че нещо такова ще има успех?
 
Re: Помощ за WP тема

въпроса е ти да го вярваш че ще има успех ... вярваш ли че има ... значи има :)

ако все пак те интересува моето мнение - убеден съм че ще го направиш успешно !
 
Re: Помощ за WP тема

Благодаря ти за подкрепата. Утре ще взема един хостинг план и един домейн и ще нахвърлям няколко категории в новия сайт. ще го постна за малко критика като стане готов :)
 
Re: Помощ за WP тема

пусни инфо като со готов да помогнем малко за популяризирането
 
Re: Помощ за WP тема

На всяка цена ще пусна, ще ми трябва доста помощ.
На първо време някаква идея как да преработя първата (индекс) страница на WP , щото всичко драуго горе долу ми е ясно имам един сайт с WP, обаче първата страница не мога да открия от къде да й сменя съдържанието (да не показва последните постове, а кустом код)???
 
Re: Помощ за WP тема

направи я да е статична страница и се гъбаркай с нея

/wp-admin/options-reading.php


първо създай някаква :)
 
Re: Помощ за WP тема

/wp-admin/options-reading.php

маааааааалко по-горе го написах :)
 
Re: Помощ за WP тема

Да де видях го и предишния пост, май не попитах правилно сори. Исках да кажа къде в кода на тоя файл казва коя страница да зарежда първо или че хоме не подлежи на корекции, това не можах да открия :(

Намерих го, извинявайте за тъпите въпроси.
Просто търсех в кода на страницата вместо в админ панела :(
 
Последно редактирано:
Re: Помощ за WP тема

Здравейте, никой нищо не казва, ама както и да е ;(
Някой може ли да ми обясни как става работата с кода от COMOISSION JUNCTION за Афилиейт програмата на EBAY за тракването, нещо не мога да разбера, мисля че съм го направил ама кога ще се покаже някаква статистика в CJ
Дайте едно рамо плиис!
 
Re: Помощ за WP тема

Аз имах друга идея за това което правиш. В този му вид ... не ме развълнува много

А като каза CJ ;

Dear Ognian Ivanov,

You have received this email because one or more of the advertisers you are affiliated with in the Commission Junction network has recently been temporarily deactivated.

А рекламодателят е супер прехваленият lessno.com ???
 
Re: Помощ за WP тема

На мен идеята ми беше точно да не губя много време за правенен на сайт и това ми се видя най - лесния вариант. А въпроса за CJ е защото ИБЕЙ искат кода от CJ за да тракват потребителите от твоя сайт, което не ми стана много ясно за това питам. Няма ли някой , който се е занимавал с афилиейт програмата на Ибей?
 
Re: Помощ за WP тема

виж сега. ако има лесен начин за печелене на пари, някакви по-мургави или по-жълти от нас са го измислили и вече е осран. с малко напъни ... е хубаво да става ... ама става рядко. защо не вземеш да направиш свестен сайт с инфо и так далее. да си поиграеш няколко месеца и после да помислиш как да изкараш пари от него. sorry ... сигурно съм много старомоден :-(
 
Re: Помощ за WP тема

Ето вижте как изглежда и каква ми идеята: http://easyonlineshopping.eu/
очаквам малк оконструктивна критика ;)

бързо, лесно
но проблемът тук ми се струва... е как да се докара трафик?
нямаш съдържание което да индексират търсачките
иначе, ако имаш блог с достатъчно количество и добре таргетиран трафик, вероятно ще сработи
 
Последно редактирано:
Re: Помощ за WP тема

Благодаря за коментарите. Аз и не мисля да го оставя така, това е горе долу рамката, за всяка страница (категория) ще въвеждам няколко изречения за описание, но граматиката на Англииски ми е много зле и се налага да се моля на жена ми (тя е учител по англииски). Та проблема с контента горе долу мисля че ще се пооправи, но сега се уча с афилиейт програмите и за това съм наблегнал на блоковете от ИБЕЙ. Просто нещо не им схващам схемта с това тракване от друга програма, като CJ. А за лесните пари въобще и не мисля, чакам най - рано след 2 - 3 месеца някоя продажба, но трябва някак да разбера направил ли съм го както трябва или не, щот за два дни не може да няма нито една импресия все пак, броячите казват друго. Сложил съм в блоковете тоя PID който съм взел от CJ и мисля че всичко е както трябва, но импресии няма :(
 
Re: Помощ за WP тема

надявам се си наясно, че съдържанието на този уиджет не се индексира.
можеш да го приемеш като афилейт банер или като адсенс....
във всеки случай, трябва ти съдържание
 

Горе