SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Помощ моля!

bitkata

New member
Здравейте, имам един въпрос, днес си инсталирах phpbb3 и се изненадах.
Изненадата ми дойде от там, че когато няма нови мнения във даден форум, преди името на форума изписва "Няма нови мнения", Та молбата ми е, кажете как да го премахна, защото направо ми вади очите...
 
Re: Помощ моля!

Това го оправих, сега ми е интересно, защото забих, как да накарам форума да ми позволи да редактирам и цитирам мнения... защото ако искате ми вярвайте, дори на админа не дава да прави това...
 
Re: Помощ моля!

Мерси, всичко върви перфект :).
Сега изникна друг проблем съжалявам, че пак ще ви занимавам с мойте леймърски раоти ама... Правя тема, но решавам да я изтрия, влизам в модераторския панел, давам изтрий, пита ме дали искам да изтрия, давам "да", при което нищо не се получава. решавам да изтрия мнение на потребител, изписва че само моите мнения мога да трия, също така, като тръгна да трия мои мнения, изписва че не мога да трия мниения в този форум. Правата са ми на Full а и съм админ, защо така се получава и как да го оправя?!?!
 
Re: Помощ моля!

Всичко ми е на Full, смисъл пълен достъп, пълен админ, всички модераториски права, на всички форуми и пак неще дейба...
 
Re: Помощ моля!

През фантастико ли си инсталирал форума?

Да, защото ми даваше няква грешка за форума, при нормална инсталация някъв sql беше или разновидност на sql ми правеше проблем. за тва през него
 
Re: Помощ моля!

Направи си нормална инсталация. 3-ката се бъгва като се инсталира през Фантастико. След време ще имаш проблем с кирилицата и разни чарове.
 
Re: Помощ моля!

Форума който искам да подкарам е на хостинг от Superhosting и като почна да инсталирам, точно след въведението ми излиза това :
Код:
Warning: Cannot load module 'SQLite' because required module 'pdo' is not loaded in Unknown on line 0
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 437: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions_install.php:24)

Може ли да ми помогнете да помогна с това?
 

Горе