SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Популяризиране на сайт в UK

Re: Популяризиране на сайт в UK

@Илиев - дай сега и някой, който ще се заеме със събмита :)
 
Re: Популяризиране на сайт в UK

Това го видях(все пак доста рових и търсих преди да попитам тук), дори направих някоя друга регистрация. Като изключим това, че половината са платени, другите искат reciprocal link, а тези които те допуснат ти казват, че ЕВЕНТУАЛНО МОГАТ ДА ТЕ ОДОБРЯТ до няколко месеца... Ми се струва, че тези директории (с изключение на тези дето искат по 100 лири за субмит) освен да ми подобрят евентуално рейтинга на сайта, едва ли ще го популяризират и ще докарат потребители към него. Като гледам повечето са правени с PHP Link и я имат, я нямат 200 регистрации...
Това имам и в предвид, че няма сайтове като GBG. Адваш си сайта, одобряват ти го за часа, и в повечето случай ти го листват на главната страница за няколко часа... От това по-добър старт на нов сайт, здраве му кажи...
 
За: Популяризиране на сайт в UK

За: Популяризиране на сайт в UK

Предполагам никога не си администрирал натоварена уеб директория? Когато получаваш стотици събмита за ден, отнема време да ги прегледаш, да отсееш боклука, който е над 90%, да промениш рекламните им описания, да добавиш адреси, които събмитера си спестява да попълва и да задоволиш очакването му да бъде одобрен за 1-2 часа. Затова има и платени листинги, които се разглеждат приоритетно. Няма друга причина, поради която да разгледам и добавя даден сайт, преди стотиците други чакащи на опашката. Когато се нуждаеш от профилирани или локални листинги в качествени сайтове трябва да очакваш, че не всеки ще одобри новия ти аффилиейт сайт безплатно. Някой няма да го одобрят дори и да им платиш. ;) Разбира се има хиляди индийски и пакистански социалки и директории, които пускат всичко, но тогава не чакай голям успех в Google UK. :)

Ако искаш бързи .co.uk ползвай ScrapeBox или подобен инструмент и публикувай в .co.uk блогове. Също върши работа :)

@ivok, аз съм ползвал тези: best-web-directories.com/uk-submission-service.htm, но не съм доволен. Цената е висока, а и в списъка им имаше не-uk директории, макар че работят със директориите от UK списъка.
 

Горе