SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Поредната търсачка Blekko . com

dream

New member
Нова търсачка която сигурно ще се опита да измести гооглето.
Ето и новината за нея цък
ще дава на потребителите само връзки към полезни и релевантни сайтове
Аз пробвах няколко търсения и ми стана ясно че на първи план са identi и twitter.
 
Re: Поредната търсачка Blekko . com

сега се опитвам да разбера как става регистрацията в тази търсачка, но нещо е бая каширан метода. Или поне на пръв поглед няма да работи като Гоогле Яхоо и другите.
 
Re: Поредната търсачка Blekko . com

Хаха, те щели да показват само релевантни страници и да махнат спама :D. Te ако вземат да получават трафик подобен на Google, ще ги погнат SEO-тата и ще видим кой няма да има спам :D
 
Re: Поредната търсачка Blekko . com

Регистрирах се и нещо не ме кефи. Много са слаби резултатите при търсене в сайтове на Български език в сравнение с чичко Г.. Според мен само Бинг може да направи нещо конкурентно на Гугъл.
 
Re: Поредната търсачка Blekko . com

Като цяло идеята им е да разчитат на нас хората от колкото на ботовете си. Поне доколкото успях да разгледам опциите като на първо четене става дума за следното, който иска да поства линкове става създател ня някоя директория и започва да поддържа в нея линкове. Нещо като start . bg. А колкото до аддване на сайт в търсачката доколото четох има опция само за блокиране на бота им :))) Колеги има доста свободни директориики даже успях да хвана една /pictures :)
 

Горе