SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Посещения от руски сайтове.

wgeorgiev

New member
От два-три дни виждам доста посещения на блога ми от руски и украински сайтове. А не съм правил регистрация в нито един чуждоезичен сайт. Това трябва ли да ме притеснява относно СЕО?
 
Re: Посещения от руски сайтове.

за SEO за сега не

ама да не почнат да ти спамят коментарите и друго, с разни боклучави линкове там, тогава ще е кофти

и ще иска чистене
 
Re: Посещения от руски сайтове.

Не, няма линкове. Няма и коментари. По-интересното е, че тези сайтове нямат нищо общо с тематиката на блога ми. Ще видим следващите дни каква ще е ситуацията.
Благодаря на отзовалите се.
 
За: Посещения от руски сайтове.

За: Посещения от руски сайтове.

Същото положение е и при мен. Понеже броячът ми позволява да проследя рефералните линкове, установих, че Яндекс е пълен с мои линкове от Туитър, по които пристигат "гостите". На този етап все още не ме притесняват по никакъв начин, но ми е странно, че идват наистина от сайтове с коренно различна тематика, където проверката установи, че няма мои линкове. Мисля, че огромно количество спам ботове са пуснати за проучване на териториите и по-късно може да се очаква инвазия.
 
За: Посещения от руски сайтове.

За: Посещения от руски сайтове.

Същото явление се наблюдава, когато сайта има кокошинки.....
 
Re: Посещения от руски сайтове.

Продължава "нашествието" на руски сайтове. Даже и от +18. А блога е за мебели.
Бих искал някой да посочи изясняваща статия за реферер спама, който споменават мастърите. Дори и чрез Гугъл не можах да открия задоволителна информация.
Благодаря преварително.
 

Горе